I can't pretend that it doesn't matter.

Idag har jag farit hem igen. Och när jag kommer hem ser jag att vi har införskaffat en smoothiemixer! YEY! Så något säger mig att jag kommer få en egen i julklapp att ta med mig till Ö-vik, för de har jag önskat mig, höhö. Annars blir jag ledsen...

För övrigt har jag ont i skallen och magen. Kanske håller på att bli sjuk. Hela la familia är sjuk så. Eller så är det av helt andra anledningar. Som sagt, jag mår skit. Det går bra, men jag mår skit.


We all want.


Svek och smärta.

Det gör ont. Jag känner mig äcklig och jobbig. Du tog mig helt bakom ryggen. Tårarna rann men du agerade inte. Magvärken är olidlig. Missförstånd? Skam? Jag är inte arg, jag är så himla sårad. En vän. Jag känner mig så himla sviken. Ett skådespeleri? Jag la dig så himla nära hjärtat. Så när sveket kom sprack jag och tårarna kom.

Var det ett missförstånd eller på riktigt? Min vän. Du är så nära mitt hjärta.

I can see through you.

Det blev varken armbrytning eller kör. Så jag och A for hem och såg film istället. Just nu håller jag på att se Aladdin nummer två. Men kan inte koncentrera mig på filmen. Så jag lyssnar på musik och kollar runt på internet istället. Har en jävla magvärk också, blö. Snart gonatt!

Don't break me, I bruise easily. Don't hurt me, I bleed constantly.

Häng i byn.

Sitter i byn hos Erik med älsklingen. De ska på armbrytarträning medans jag ska på kören. Och sen hade jag inte så mycket mer att skriva. Börjar känna mig lite piggare, men har ont i kroppen och känner mig allmänt hängig. Byebye.

Aladdin.

Har legat i sängen hela dagen och sovit. Och efter två timmar i sängen med A och inte lyckats somna ska jag slå på en film som jag förhoppningsvis kommer somna till eller bli trött av. Gårdagen var roligt, så de kan jag inte neka. Resten vill jag inte gå in på. Antingen ska jag bli nykterist eller verkligen skärpa mig med att inte dricka för mycket. Tror de blir de senare alternativet. Många minnesluckor, blö. Nu, Aladdin.


Egoboost.

I brist på annat att göra medans jag väntar på Erik som ännu inte kommit och hämtat mig så har jag tagit egobilder. Såhär ser jag ut ikväll! I smink och frisyr iaf... (med både iPhone-kameran och vanliga kameran)


Utgång.

Jag var färdig för "kalas" för 40 minuter sedan. Men min hämting aka Erik, lär inte komma på typ en timme. Så jag gör bort att äta. Egengjord pyttipanna, eller pappas pyttipanna. Egentligen är jag inte värst hungrig. Men äta måste jag, annars är de kört redan vid 9 tiden ikväll. Det blir först förfest och sedan bär det iväg till Lotus i Boden. Förhoppningarna är stoora!


Ändrade planer.

Imorse kom Sandra och hämtade mig hos A för en visit på storheden. Där har jag hittat lite julklappar och även ett mål maxmat. Det blev ingen middag hos Fia, som ligger i feber. Vi har istället ätit kycklingsallad och tittat lite tv. Nu dricker vi lite jordgubbsbubbel och bara myser på. Jag börjar känna mig lite trött faktiskt. Bara inte Sandra smittar mig, hon ligger i förkylning. Aja, vi ska fortsätta mysa tills A kommer och hämtar mig för att spendera natten hos mig. Imorgon är de party!

Ta mig tillbaka till denna fantastiska dag.


Snoozisnooz.

Torsdag och min älskling är påväg hit för att hämta mig. Imorgon blir det middag hos Fia, ska bli så mysigt! Jag suktar efter umgänge! Men idag vill jag bara snooza mig ner i Andreas famn och goosa för fulla muggar. Ska ta mig upp tidigt imorgon. När mörkret kommer tidigare och tidigare varje dag blir jag bara mer trött och sover längre. Jag och mina täcken blir en igloooooo, vilket är farligt, för då tar jag mig verkligen inte upp.


Alanya part 2


Something to do.

Nu börjar jag bli riktigt less på att bara inte göra nånting. Jag har börjat i kören igen, som är på måndagar. På helgerna är jag med Andreas. Men resten av dagarna är så himla tråkiga. Jag ser på film, sitter vid dator och ser på tv. Jag är så rastlös men ändå så energilös. Och det sjuka är att jag faktiskt har gjort något åt de, att börja plugga till frisör. Men det börjar ju inte förens i mitten av januari. Innan dess är det ingen idé att skaffa ett jobb jag bara kommer vara på i en månad typ. Det jag kan göra är att köra lite bil. Men de kan jag inte göra förens efter 4, och ibland inte alltid för att bilen är nere i byn. Jag orkar inte ens börja köra när jag inte behöver något körkort förens jag slutat på skolan om ett halvår och börjar praktisera. Om ens då. Jag ska ta körkort, bara inte just nu.

Jag har låg umgängesnivå. Jag vill fara och vara med någon. Men det går inte heller, för antingen jobbar de eller så går de skola. Jag har inte råd att fara till stan heller. Mitt liv suger just nu!

Jag har skrivit en önskelista idag, börjar skriva lite på listan på saker som ska med till Ö-vik, jag har målat naglarna och nu är jag rastlös igen. Min kropp skriker efter något att göra, helst med någon!


Älskade Mamma.


All my fear is lost beside you.


Alanya part 1

Jag har äntligen lagt in lite bilder på datorn, från bland annat studentresan och studenten. Så allt de kommer komma upp så småningom. Har ingen aning om jag lagt upp alla bilder från Sydafrika ännu, måste kolla upp de! Här är lite från studentresan iallafall!


It will rain.


Pick up the broken pieces.

Idag har jag kommit hem igen. A skulle börja jobba halv 5 imorgon och förmodligen jobba över en massa. Så efter bion skjutsade han hem mig. Sen har jag precis tryckt i mig pyttipanna och två ägg. Älskar pyttipanna!

Jag tyckte att filmen var så otroligt bra! Den film som är mest följd av boken av alla filmer. Can't wait for the last one! Har ett sug att läsa om böckerna också, haha. Sen längtar jag efter att DVDn kommer ut också så jag kan se den om och om igen.

Jag tänkte avsluta denna söndag med någon romantisk komedi av något slag.


Kära ner mig igen.

Idag mår jag bra! Vaknat flera gånger inatt och druckit mängder med julmust. Skulle inte sitta fel med de just nu dock. Jag älskar julmust!

Idag är dagen då jag åter igen kommer kära ner mig i Robert Pattinson aka Edward Cullen. Herreminskapare!


Krooogen.

Det blev visst fest ikväll, precis som jag ville. Är på mitt sista glas vin och precis tagit en tecila eller hur de nu stavas. Snart ska vi dra på krogen. Livet leker!


16, 161 och 45.

Här har vi en väldigt liten Felicia. 16 år, 161 cm och 45 kg.



Did i tell you?

Jag har inte varit för överlycklig med att se den nya Twilight filmen. Men jag vill inte upphetsa mig själv när jag inte har pengar till att gå. Men, *trummvirvel*...., nu är jag och Andreas bokad på att se den imorgon! Jag måste ha världens bästa pojkvän! Måste komma något fint att ge tillbaka!


Ännu mer sömnproblem.

Somnade en halvtimme innan A skulle upp, roligt vah? NEJ! Vilket resulterat att jag stängde av alarmet i sömnen, IGEN! ÅH VAD LESS JAG BLIR! ÅÅÅÅÅÅH! Nu vill jag bara att han ska komma hem så att någon kan tycka synd om mig, annat än mig själv.


Vengeance is beautiful.

Imorse stängde jag av alarmet, vilket resulterade i att jag sov aaaaaaalldelens för länge! Kommer nog somna 11, imorgon. Men jag ska be Andreas ringa mig imorgon vid 10 tiden så att han får upp mig. För så här kan det inte fortsätta, verkligen inte! Nu ska vi se Colombiana!


And I'm feelin' good.

Såg den här för några veckor sedan. Så himla rörande och rolig video. A dream come true!


In spite of the curves my smile was makin'.

Äntligen har jag kommit till min älskling! Ingen aning hur länge jag blir här. Men mycket roligare här, större skärm på datorn, snabbare dator och roligare spel som min dator inte klarar av. Så jag har lite mer att göra på dagarna. Sen ett bra område att promenera i. Kaaaanske tar mig ut i morgon. Solen gå ner så tidigt nu, och jag tycker inte om att gå i mörkret. Är väldigt mörkrädd förstår ni.


5 months.

Min guddotter blir 5 månader idag, hihihi, stortjejen!


Sockerkakan min! <3

Röra på arslet.

Imorgon (idag) får jag äntligen röra på arslet, till Andreas. Brukar ju egentligen vara där måndag och tisdag. Men han visste redan förra veckan att han kommer jobba över några timmar under dom dagarna. Så imorgon (idag), äntligen, får jag snooza på honom. När vi är så vana att sova med varandra mån och tis har det känts tomt att sova utan någon. Mot för att de är ganska skönt ibland. Kunna breda ut sig så mycket man vill utan att få en armbåge i huvudet eller ryggen. Så jag får röra på arslet, men jag får även fixa till mig. Sitta i Andreas tröjor och mina flanell pyjamasbyxor varje dag är inte så charmigt. Men, varför ska jag klä upp mig och svetta bort kläder när jag bara sitter hemma? Praktiskt ju.

Idag använde jag de sista av min toningsinpackning jag använt på håret så att färgen ska hålla lite bättre. Så från och med nu kommer mitt hår bara bli ljusare och ljusare. Blö. Jag kommer nog förbli rödhårig ett tag, jag trivs jättebra i det! Vilken tur att jag ska börja plugga i januari då, exprimentera med håret, höhö.


My hair.

Min underbara frisör Kikki har lagt upp före och efterbilder på när hon färgade mitt hår.

Klicka HÄR för att komma till Gossips blogg.


A Ghost.

Det här med att acceptera sig själv för den man är och hur man ser ut är svårt. Klart som fan de är svår för mig just nu när jag bara sitter hemma och lökar sönder och är allmänt deprimerad. Jag minns inte sist jag var så här missnöjd över mig själv. Tror aldrig jag varit så här missnöjd över mig själv, ever. Inte bara av hur jag ser ut, utan också min livssituation.

Jag vill bara börja mitt liv, nu. Det känns som att jag bara tar stora steg bakåt hela tiden. Men det är väll bara ett bra tecken, att jag bara vill framåt? Att jag ändå inte gett upp totalt?

Sen är det ju inte helt enkelt att göra de när man bara får a hard time about it. Inget stöttande, bara negativt och klagande. Can't wait to get out of here och börja på nytt. Den här miljön trycker ner mig så djävulskt! Jag behöver miljö- och rutionombyte.

Jag försöker ju, så varför möts jag inte halvvägs? Varför är det bara jag som försöker?

You gotta take it in.


Egna smycken.

Förjävla dåliga bilder. Det var mörkt och iPhone 3GS kameran är ju inte den bästa. Men igår satt jag och pyssla med pappas alla flugbindargrejer. Så nej, jag band inte flugor, jag gjorde smycken, som inte är klara ännu. Man kan tro att jag band flugor, för jag fäste fjädrarna på en krok. Men här är början på ett drömfångarhalsband och så ett fjäderörhänge. Jag fick så ont i ryggen så ska fortsätta idag eller imorgon. Ska självklart kapa av själva kroken med en avbitare, annars kanske någon blir hooked on a feeling med mig, hahaha. Jag är så rolig!

Tog insperation av min syster drömfångare som syns där i bild, så den har jag INTE gjort, tyvärr...


I don't know what you've done with me.

When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

I'm the kind to sit up in my room.

Heart sick an' eyes filled up with blue.
I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.

When you came in the air went out.
And all those shadows there filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.

I don't know what you've done to me,

But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.

Happy fathers day.

Har nyss varit hos farmor&farfar och ätit söndagsstek och firat farfar på farsdag, som vi gör varje år. Vi har även hämtat hem Loka som varit där och jagat med farfar. Ikväll ska jag fortsätta ta de lugnt och se en film kanske. Så pappsen, grattis på farsdag!


"Lanar"

Killarna tjuter och skriker medans jag spelar lite sök-och-finn, men just nu ser jag på film. Lite trött börjar jag bli också. Men det är väll bara somna om jag känner för de, haha.

Tänkte lägga in någon bild, men Erik har inte en enda bild på datorn! :O Meeeeen, jag på hans iPhone har han. ;)

Nämen gud vad kul, en bild på han och mig från Arvidsjaur i somras. :D


Snäll flickvän.

Idag är jag jättesnäll med min älskling. Han ska snart bli klippt och sen ska han få spela dator med Erik, hos Erik. Jag ska naturligtvis med, med min dator och spela en massa sök-och-finn. Hahahaha. Men sen får det vara slut på detta lanandet! Tills jag har åkt till Ö-Vik iallafall. Det passar perefkt att ta med min dator, för syrran sover borta så jag kan ta hennes laddare, annars sloknar datorn på en halvtimme. (onödig information)

Nu ska jag klä på mig!


Hippetihopp.

Håller på att göra upp eld för att få varmvatten. Det har aldrig varit min starka sida så de går inte så bra. Idag är det fredag iallafall. Älsklingen kommer hit på ett tag. Det är jakt som gäller i helgen för honom. Får hoppas han skjuter en kalv, för hans skull alltså, inte för kalvens.

Sen måste jag kontakta Arbetsförmedlingen. Läst lite på deras hemsida om ersättning och så. Jag lär inte få någon för jag letar inte efter något jobb när jag ska börja studera i januari. Jag vill bara ha pengar från dem. Aja, ska prata mer om det när pappa kommer hem. Hatar arbetsförmedlingen.


Blöäöäöäöä.

Jag fortsätter att tråka på med mitt liv, som vanligt. Spelat lite sök-och-finn, sett på House. Alltså seriöst! Jag vill bara flytta! Jag vill komma igång med mitt liv, NU! Så fruktansvärt irriterande! Nu har jag haft "lov" för länge. Jag måste komma igång med mitt liv, på riktigt. Så jäkla deprimerande!

Nu ska jag se L Word, så att jag sett klart den serigen, också.

Sömnproblem

Det är omöjligt att känna sömn. Jag är aldrig trött, förutom då jag ska stiga upp. Det är så sjukt. Jag kan ligga i sängen i 3 timmar utan någon som helst lycka av att somna. Därför jag är vaken den här tiden. Det går inte att somna! Och det resulterar i att jag nästan sover bort dagarna. Mina dagar är från 14 till 4-5 på natten. Det spelar ingen roll om jag sover 3 timmar på en natt och stiger upp klockan 6 på morgonen, jag somnar ändå inte förens nästan 24 timmar senare nästa dag.

Jag ligger och läser i timmar, men sömnen vill verkligen inte ge med sig. Bara i mina armar som somnar av att hålla upp boken. Så nu ska jag lägga mig bredvid min älskling som ligger tvärs över sängen och hoppas på att jag kan somna på direkten. Gonatt.

Soon.

Jag vaknade imorse och kände att jag är desperat till att börja starta om på nytt. Därför kommer jag inom en snar framtid att sluta skriva i den här bloggen och börja skriva i en helt ny. Jag känner att jag ändå skrivit ut nästan allt jag behövt i den här bloggen. Så det är med lite sorg i själen som jag erkänner att den här bloggen kommer avslutas. Man kommer däremot få fortsätta följa mig i min nya blogg (som jag snart ska skaffa) som inte kommer handla om så mycket sorg och smärta. Utan om mig. Min framtida karriär. Mitt framtida liv. Mina passioner. Flytta hemifrån. Osv. Osv.

Skulle det vara så att jag skulle behöva skriva ner något här igen så kommer jag göra det. Den här bloggen kommer alltid att finnas kvar.

Demon.

Ful, äcklig, fett, konstiga konturer. Deprimerad, låg självkänsla, äcklad. Jag är så fruktansvärt äcklad över mig själv. Jävla äckel. Så fruktansvärt osexig, osöt, osnygg, ovacker, ounderbar. Feta jävla padda. En äcklig odör runt mig, hela mig, i luften jag andas. En demon som trycker ner mig till lägsta tänkbara botten. River sönder mig, förstör min hud, mitt kött, min själ. Rycker ifrån mig alla tänkbara positiva känslor. Celluliter, gäddhäng, dallrande fett, äcklig näsa, fettvalkar. Illaluktande var i hela min kropp. Det är inte det här livet jag vill ha. Patetisk.

F*CK!!!

Jag hade en sån bra dröm! Jag brukar sällan ha såna här bra drömmar! Och när den håller på att bli ännu bättre så ringer alarmet! För jag ska till tandläkaren, IGEN! Vad är inte fel på i min käft? Åh vad irriterad jag är! :(

Kämpen.

Lördagen lämnade spår efter sig. Jag har ont i hela kroppen och krasslig i halsen. Med lite kläder ute i kylan blir de så. Plus att jag slängdes hit och dit på dansgolvet när Eric Amarillo stod på scenen. Slog en vurpa på efterfesten också så uppskrapade knän har jag igen.

Sitter hos älsklingen just nu och längtar tills han kommer hem. Jag hann bara landa i hans säng igår så somnade jag. Från 20.30 till 10.30 har jag sovit. Så utvilad är jag, men kroppen värker. Som pricken över i:et så kommer jag nog vara riktigt sjuk om några dagar. Så det blir ingen kör för mig ikväll.

Men jag ska inte klaga, för jag hade så himla kul! Man får bara ta emot konsekvenserna med ett leende, haha.

Kvällen gick till historien.

Janina har åkt hem och bakfullheten börjar sakta men säkert försvinna. Herregud vilken kväll! Sjukt roligt, med sjukt roliga personer. Dock var farmen inte lika bra som jag hoppats. Det var alldelens för mycket folk. Fick stå och köa  45 minuter för att komma in, och det var ju bara förköp som gällde. Många måste ha plankat in också. Sen var det mycket stölder. Min kompis Sandra fick sin mobil och kontokort stulet. Så det var därför jag inte fick tag på henne när vi skulle åka hem. Det blev även en efterfest med pizza.

Imorse fick man betala dyrt för det roliga man haft. Huvudvärk som hette duga, var fortfarande full. Druckit en hel ramlösa flaska på en och en halv liter. Ätit två manadriner och lite köttsoppa. Magen vill inte ta emot så mycket mer.

Så nu ska jag packa lite kläder och sen fara till Andreas. Inte fått vara med honom på hela veckan. Så det ska bli mysigt att få sova med honom igen.

Bilder får ni någon dag framöver så jag fått dem av Janina, hihi.

Fuckin' LÖVLY!

Allt är fixat! Erik har biljett, Anna har biljett, likör 43 med möjlk slurpas, tacos ska ätas, sista smiket ska på. Sen är det förfest och sen farmen som gäller. Den här kvällen kommer gå till historien!! :D

Today's the day!

Today's the day! Satans så taggade vi är!!! Vi har båda två nyss duschat och fått nyrakade ben. Ska snart ner till byn för att köpa groggvirke, mjölk, haha. Men, vi fick nyss veta att våran kära vän Erik typ inte har en biljett, så han MÅSTE skaffa en! Det bara måste fixa sig. Inget får gå fel den här kvällen! :( För den här kvällen kommer gå till historien! Ja, vi är fööööör taggade!

Min pussgurka. ;)


Ingen har så roligt som vi!

Jag har plockat ihop i mitt rum så de inte ser allt för risigt ut. Jag rensade garderoben i onsdags så alla kläder får nu plats i min lilla garderob. Jag är redo för min bästaste Janina! Hon och hennes kära Kalle är påväg hit just nu och borde vara här på nå tag! Ikväll blir det bara mys med tacos och Idol, men imorgon, då jävlart är de PARTEEEY!

Vi tre kommer ha så SJUKT roligt imorgon! För ingen har så roligt som vi!


You sneaky mom!


Vackraste personen som någonsin existerat.


Cute Doll.

Detta är en slarvsminkning till på lördag. Jag ska vara en docka, hihihihi. Ungefär så här kommer jag se ut plus lösögonfransar som jag inte orkade sätta på. Jag är så sjuuuuuuuuuuukt taggad! Längtar så mycket tills imorgon då Janina kommer hit, och jag längtar ännu mer till lördag då de är PARTAJ med UNDERBARA MÄNNISKOR! :D


"Ett brev till mamma"

Såklart så försov jag mig imorse, eller vad man ska kalla det. Kom några sekunder sent till sändingen, men, jag har ju faktiskt reportaget på datorn, så jag har ju lyssnat på de. Men jag hade velat höra vad "radiogubbarna" sa innan. Det enda jag stör mig på det här är att jag typ säger LIKSOM hur många gånger som helst, och jag hatar ordet LIKSOM, hatar att det kommer från min mun, för jag är inte nån jäkla nollåtta. Jag är en stolt norrlänning och stolt över min dialekt, som typ inte kommer fram alls i de här reportaget. Men, jag var ganska nervös, för min röst är skakig, haha. Aja, farmor och farfar är här, så jag ska göra mig frukost när det sänds klart. Väldigt kaffesugen! :) Sen se om jag får några nya besökare! :)


Obs! :)

Imorgon klockan 10.10 kommer radioreportaget om mig sändas på SR Norrbotten P4.
Så nu vet ni de!

Jag och min finska spets.

Jag och min finska spets Loka har varit på en promenad. Min finska spets Loka ska på utställning om några dagar. OBS, min finska spets Loka kan inte gå i koppel, för hon stryper sig själv eller biter i snöret. Min finska spets Loka är ett och ett halvt år och fortfarande en tremånaders valp i skallen.


Bokmalen.

För typ ett år sedan (!) så läste jag en otroligt bra bok, mot för att jag bara läser bra böcker. Den var om kärlek, såklart. Jag pratar om Fallen Ängel, eller Hush, hush som den heter på engelska. Så i fredags efter att jag fått all metall i munnen gick jag på stan för att handla en bok som skulle trösta mig lite. Just nu läser jag The House of Night serien. Men, när jag kommer in på akademibokhandeln så har de inte den bok som jag var på i själva serien. Men, igen, en hylla ovanför ser jag omslaget som är så bekant till mig, Fallen Ängel. Jag läser titeln och sen författarens namn, men, yttligare igen, så finns det en annan bok bredvid med annat omslag, annan titel men samma författare. JA, uppföljaren till Hush, hush tänkte jag! Så öppnar jag boken och ser att det är den TREDJE boken i serien. WHATAFUCK?! tänkte jag. HUR har jag kunnat MISSA detta? Jag har alltså missat att det kommit inte bara en andra, men en tredje bok i den serien! Så snabbt som attan tog jag "bok 2", som heter Crescendo och bokstavligt talat marscherade fram till kassan. Lycklig tjej? Eh, jo! Jag skulle verkligen velat köpa trean också, men med min plånbok just nu så går de inte. Så det negativa med det hela är att jag verkligen inte får läsa ut den här på bara någon dag. Jag måste spara på den tills jag har råd att köpa trean och följade böcker i House of Night serien. Ja, jag är en äkta jävla BOKMAL! :D


Störtskön.

Min och Andreas framtida son. :')

Nu längtar jag ännu mer, om det ens är möjligt! Den här lilla killen är ju störtskön!


Flickan som lekte med elden.

Idag vaknade jag med en dunkande huvudvärk. Det var tänkt att jag skulle rensa min garderob idag, men det får vänta tills imorgon, känner mig jättehängig. Men för de så är jag inte mindre taggad för helgen. Jag kan ha magsjuka och kommer ändå vara taggad! Min mun börjar också ge med sig, även om jag fortfarande är öm i gaddarna.

Aja, ikväll är det andra filmen som gäller: Flickan som lekte med elden. Plus hockey då!

In med snusen och sippa på kaffet!


RSS 2.0