Sköna maj välkommen, och så snöar det....

Min nya jacka. ;) 
IIIIIIIIIIIH :D
Jag och mina tjejor! :D <3
Vi har nyss sjungit in våren här utanför skolan och så snöar det. Man ville verkligen sjunga "jag ser det snöar" istället för "sköna maj välkommen". Men men. Nu är det iaf helg, skööööönt. 

Något märkligt och roligt.

Igår när jag och Janina var på Lindex för att hon skulle prova bh:ar så såg jag något väldigt märligt och roligt. Jag stod utanför provhytten medans hon höll på att klä på sig igen när ett äldre par kommer in. Tanten hade massor med bh:ar i handen och skulle prova dem så hon går in i en provhytt. Här kommer det märliga och roliga. Gubben hennes följde med in i provhytten! Naaaastyyyyy, hahahahaha. "Åååh Berit, dina tissar hänger vacker idag". Gash, jag dör av skratt!

About the lägenhet.

Ja jag ska ju kanske skaffa lägenhet. Det är en stor etta på 40 kvadrat, billig men ett renoveringsobjekt. Men då får jag bara göra den till min alldelens egna och fixa den som jag vill ha den. Och Andreas kommer bo med mig, kanske inte permanent, men bo iallafall. Plus att lägenheten bara är några meter ifrån min skola så den är perfekt! Var på Indiska idag och vill bara köpa allt för att inreda den. Men det är ju som sagt inte säkert än att jag kommer skaffa den. Men ååh vad jag vill flytta till någon eget! Såklart ska det vara mycket lila, hihi. Jag återkommer om detta!


Seg dag.

Idag hade jag NP i engelska b. Det gick väll bra. Det återstår att se när man får titta på det sen. Men det var skönt att få det bortgjort också.

Idag har jag köpt Avatar så jag och mina halvyskon har sutttít och sett den från när vi kom hem.

Jag har varit ständigt trött ända sen jag vaknade. Höll på att somna hela tiden då jag såg filmen och nu är jag verkligen aptrött. Så inget pluggande för mig ikväll. Jag är alldelens för slutkörd av skolan och livet.

Nä, nu måste jag gå och göra mig en kopp te. Imorgon är det fredag, vilket betyder helg och valborg, lövly!


Fruktansvärt läskigt.

När jag var 6 år så var jag dum nog att se på Jurassic Park med min kusin. Och sen dess har T-rex varit min största fobi. För att kortfatta informationen om vad som kommer nämnas i inlägget.

I NK:n så jobbar vi just nu om evolution. Min grupp jobbar om den tid då dinosaurierna levde på jorden. Så förra veckan satt jag och snabbläddra i en bok vi hade lånat på biblioteket. Låg halft på bänken för att jag var så trött och hade boken ungefär en decimeter från mitt ansikte. Då plötsiligt när jag slår upp en av de sista sidorna skriker jag till: "FAN VAD ÄCKLIGT!", och slänger boken ifrån mig. Mina kompisar frågar vad jag gör så jag slår upp sidan igen och visar dem vad som fick man att reagera så.


Denna äckliga sak titta rakt in i mina ögon och det ser ut som att den håller på att komma ut från boken och sluka mig hel. Så otroligt äckligt och läskigt! Mina kompisar skrattade åt mig, vilket också Andreas gjorde. Men jag kan verkligen inte hjälpa det. Jag är livrädd för Tyrannosaurus Rex, LIVRÄDD. Jag är livrädd för något som levde för 65 miljoner år sedan. Detta är min största fobi.
Och sen säger Andreas: "Fan vad coolt det skulle vara om de började leva igen". Jag tittade på honom som om han vore en idiot. Jag vet inte om det är möjligt att göra det som de i Jurassic Park gjorde. Men får jag reda på att det är möjligt och att de börjat göra så ska jag besöka det stället och spränga det!

 


FUCK YOU WORLD!

Less, less, less, less, less, less!!!!!!!

Inget sommarjobb för min del. Och när ska jag hitta tid att söka något annat när jag badar i läxböcker hela tiden. Hur ska jag ha tid att skriva ett CV?! Och jag är less att behöva välja mellan lägenhet istället för tatuering, sydafrika och utlandsresa med tjejerna nästa år. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH!!!!! Jag vill så gärna flytta till något eget. Men jag vill så gärna tatuera in mamma på ryggen, fara på min mosters bröllop i sydafrika och fara utomlands med tjejerna från klassen nästa sommar. Jag blir knäpp!!!!!!!!!!!

:'(

Fyra små söta pipiga bebisar.

Åååååååh så himla söta de var!!!!! Jag smälte totalt!!!! Och mamma Lava var väldigt social av sig. Jag tror inte det är så många som lagt märke till henne när hon fått fyra söta valpar. Men hon kom till mig för jag kliade och goosade med henne också.


Kolla vilken pluttis!!! :D <3

Jag filmade dem också. Men man ser knappt något för att det var så
dåligt ljus. Men de låter väldigt gulligt, hihi.


Ett helt annat inlägg.

Haha jag tänkte skriva ett helt annat inlägg, men nu frågade pappa om jag ville komma och se på valparna. Så nu ska jag fara och se på min bebis! HIHIHIHI!


The waterfall took her live.

Maj månad närmar sig med stormsteg. Även om jag älskar när våran närmar sig sommaren så är maj en mardrömsmånad för mig. Nu den 28 maj är det 15 år sedan min mamma dog. 15 år. Och jag saknar henne mer än vad jag någonsin gjort förut. 

Man förstår inte hur mycket man behöver sin mamma föränns hon är borta. Och jag hann inte änns tänka tanken om hur mycket jag behövde henne innan hon försvann från mig. För ena sekunden fanns hon där och den andra sekunden var hon borta.

Jag älskar min mamma så obeskrivlingt mycket.


Min vackra mamma.


Take a look at this. ;)

Ny trailer. Hela min kropp dansar tango, jag vill se den nu!


Byxmyndig svåger.

Just nu är jag hos Andreas. Hans bror fyller byxmyndig idag så senare blir det tårta, mums!
Jag har precis sett klart Svärdet i stenen. Jag bara älskar Disneyfilmer! Andreas är och hjälper hans bror med sin cross och moped, tror jag. Jag förstår så lite av det där.

Igår så såg jag och Andreas på Jurassic Park 3. Som tur var så drömde jag inte om dinosar inatt. För de som inte visste så är T-rex min största fobi, blä.

Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Jag känner att jag är väldigt trött idag, Andreas också. Så det blir väll inte allt för livlig kväll.

Ha en bra lördag! :)

Mina speciella barn.

Annah och Janina, mina alldelens egna speciella barn. ;)


I'm a star.

Fyfan vad duktig jag är! Jag är klar med NK uppgiften så nu ska jag låta den ligga tills imorgon och titta igenom den en sista gång innan jag skickar in den.

Imorgon är det fredag! Slutar halv ett, fyfasen vad skönt! När jag kommer hem ska jag göra det som står ovan och sen kommer Andreas hit och vi ska bara ha en mysig fredagkväll med tacos. Det kommer säkert bli en tidig kväll med tanke på hur trött vi alltid är på fredagar. Sedan på lördag ska vi till honom och fira hans lillebror som blir byxmyndig, haha. En bra helg helt enkelt. :)


Eclipse - 30 juni, då smäller det tjejor! ;)


Lite plus idag ändå.

Idag på idrotten pumpade jag allt vad jag kunde, mage, rumpa och ben. Det kändes oerhört skönt ska jag få be att tala om. Jag får en konstig känsla av att jag blir mycket smalare bara av att träna intensift en halvtimme. Så det känns underbart.

Plus att älskling varit här i någon timme för att muntra upp mig, tack för det gubben! Klängelapa. ;)

Så nu ska jag sätta igång med den jobbiga NK uppgiften, med Aftermath på hög volym så ska det väll gå!


Min snygging!


Varje dag...

Varje dag vill jag kunna spola tillbaka tiden. Varje dag vill jag kunna göra om min framtid. Varje dag vill jag kunna rädda alla som dog i forsolyckan, men framför allt vill jag kunna rädda min mammas liv och förhindra pappas jobbiga minnen.

Varje dag vill jag ha tillbaka min mamma.


Day - go fuck yourself.

Det är här verkligen en skitdag. Allt idag har varit skit. Jag hade terminsuppspelning idag för trummor kurs B, det gick åt helvete. Jag vill inte änns gå in på det. För att se något positivt med dagen är att jag äntligen har hittat en bikini efter allt mitt letande. Den är lila, såklart, och det är en sådan modell som jag inte kunnat ha tidigare för att mina tuttar inte passat i den. Jag pratar alltså om den modell som snöret sitter fast mellan tuttarna och som man sedan knyter runt halsen.

Jag har absolut ingen energi till att plugga idag, det går bara inte. Så nu ska jag gå över till min lådsasmormor och låna Titanic av henne. Eller först ska jag duscha, sen Titanic.

Tack Janina. <3


Kate Winslet

Här har vi äkta kvinnlig skönt. Kate Winslet är en av de vackraste kvinnorna jag vet.
Hon är så vacker att hon blir sexig på samma gång. 


I hate myself.

Varför ska det vara så svårt att älska sig själv för den man är och för hur man ser ut? Det är sjukt vilka komplex man kan ha alltså.

Jag har väll inte haft större komplex på mig själv den senaste tiden. Men nu idag så blev jag faktiskt väldigt hängig för att jag vet själv att jag gått upp i vikt. Och det vill jag inte. Och när jag gick ner så pass mycket i vikt för två år sedan så tog min kropp alla mina muskler och livnärde sig på dem. Så jag känner mig som ett fläsktroll utan muskler.

Det är inte bra att ha såna här komplex på sig själv. Men jag vet bara inte vad jag ska göra åt dem. Visst, jag kan skita i alla söta saker och gå ut på dessa promenader som jag aldrig hinner med på grund av skolan. Men kommer de bli så? Jag har ingen aning, men jag vill inte att det ska bli som förra gången, då jag inte åt alls tillsist.

Egentligen är jag inte änns stor. Jag är jätteliten till kroppen. Men jag tycker att jag har ganska mycket onödigt fett här och där. Om jag bara kunde få lite energi att sätta på lagret varje dag så att jag skulle orka engagera mig.

Det är så jobbigt att leva dag ut och dag in med så fruktansvärt lite energi. Och jag måste verkligen lägga all energi på skolan så det finns ingen energi över till att gå ut och ta en promenad, det finns inte tid heller, för skolan tar upp allt.

Idag somnade jag av utmattning, sittandes i soffan. Nä, jag känner att det bara går nedförs för med just nu. Ingenting är som de ska vara. Ingenting är bra. Kilorna ska bort, hur det än går till så ska de bort. För jag är så sjukt äcklad av mig själv.

tjugondeapriltvåtusentio.

Idag är det våran dag, den tjugonde. Idag har vi varit tillsammans i 4 år & 8 månader. Idag har vi varit förlovade i 8 månader. Tyvärr så kan vi inte vara med varandra denna dag på grund av att din far har magsjuka.
Saknar dig väldigt mycket. Och jag älskar dig väldigt mycket också. Min älskling. <3


Flicknamnet.

Jag sitter just nu och söker information om alla mina namn. Det är riktigt intressant. Tydligen betyder mitt namn, Felicia, "stor lycka". Det vill jag direkt inte påstå just nu. Men vem vet vad som händer i framtiden, då kanske det passar in. Samma med Andreas, det betyder "den manlige", vilket inte heller stämmer och det får framtiden också avgöra om det gör det. Haha.

Iallafall. Det fick mig att börja tänka på namn till mina framtida barn igen.
Jag och Andreas är verkligen inte överrens om ett pojknamn just nu. Det är ju ingen brådska. Men vi är ganska så överrens om ett flicknamn som jag verkligen fastnat för. Och om vi får en flicka i framtiden ska hon heta Aurora. Det är väldigt ovanligt. Men mina barn kommer vara så speciella för mig att de ska ha speciella namn.

Vad tycker ni? Är Aurora ett fint namn?


Time for miracles.

Idag gick jag och Janina på stan på vårat stora hål vi hade idag. Jag köpte många nödigheter som en ny mascara, hårinpackning, deo, och en ny rakhyvel. Jag gick även och köpte en ny tungstav och han på butiken bytte den åt mig för att jag tycker det är lite läskigt. Den känns väldigt konstigt med en kortare stav för att läkstaven är ju väldigt lång när tungan sväller upp så mycket. Men det är mycket mer behagligare med en kortare stav, då är det inte lika mycket ivägen när man äter, när jag råkat bita på den några gånger. Sen köpte jag en keps... en lila.. tror ingen är förvånad, jag älskar lila! Den är superfin och jag tror en viss pojke kommer vela låna den, haha.
Tyvärr så kommer inga bilder på mina inköp och jag har inte än hunnit ta kort på mina leggings, har verkligen inte tid. Har inte änns tid att sitta och skriva här. Har tonvis med läxor, igen.

Förövrigt börjar mina fräknar komma fram mer nu när solen börjar titta fram mer och mer, me like!


Min underbara lördagkväll!

Haha oj vad vi tjejer har skrattat idag! För tydligen så är det endast jag och Marléne som har bra minne från lördagkväll. Så vi har suttit och berättat alla pinsamheter alla gjorde under kvällen. Stackars lilla Janina minns inget på hela nio timmar! Min lördagväll bestod typ endast av alkohol, singstar och pussar, haha. Herregud vad jag sjöng alltså, som den sångfågel jag är! Sammanlagt kanske jag sjöng fem timmar och det var mest "Snart är det jag som är kung" och "En värld full av liv" med Lejonkungen, Singstar med Disney. Satans roligt ska jag få be att tala om. ;) Andreas kom senare på kvällen och han lyssnade på mitt sjungade i nästan två timmar, haha. Nä fyfan vad roligt vi hade tjejer, det ska vi lätt göra om flera gånger om. ;) Vi har några blåmärken här och där men jag säger bara: MISSION IMPOSSIBLE! HAHAH!

Mina älskade flickor! <3

  
  
  


Janinas bilder


I'm alive.

Jag lever fortfarande efter helgen. Och kul har jag haft det! 
Jag orkar inte berätta allt som hände hos Janina, men vi hade askul! 
Bilder från kvällen finns här, reklam för Janinas blogg igen, haha.
Nu, musik!

Just don't give up.

Lördag idag, vilket betyder att vi tjejer drar till Janina och firar mig och Annaa som fyllde år i februari. Vi tjejer har inte kunnat gemensamt föränns nu, snacka om att vi är stressade!

Igår så myste jag bara med min älskade man och vi somnade rätt så tidigt, typ halv elva, haha. Vi var båda slutkörda efter veckan som varit. Vi vaknade tjugo i elva, för en timme sen alltså, så vi har sovit tolv timmar, sköööönt.

Nu ska jag ta och klä på mig och så och sen ska vi fara mot staden till svärmor.

Ha en trevlig lördag!

Ett sista inlägg innan sängen.

Här kommer en låt jag har fastnat för idag. Otroligt bra!Bara fem år kvar...eller?

Nu vills det att jag skriver mer om min längtan efter barn, och självklart lyder jag mina läsare!

Vilket fick mig att tänka på en tanke som slagit mig några gånger den senaste tiden. Andreas fyller tjugo om lite mer än en månad nu. Och vi har som alltid sagt att vi ska skaffa barn när han är tjugofem och jag tjugotre. Det är alltså fem år kvar nu tills vi börjar "försöka" bli gravida. Vi har snart varit tillsammans i fem år, och de åren har gått så himla fort. Nu hoppas jag bara att de nästa fem åren går fortare, haha.

Men nu, enligt mig, tänker jag absolut inte vänta tills jag är tjugotre. Sorry gubben, but nahah! Visst, jag måste ju lyda honom om han inte vill skaffa barn föränns han är redo. Men så fort jag och han har ett fast jobb med bra ekomoni och en bostad som man kan bilda familj i så kommer jag direkt vela ha ett barn. För de är ju då det går som bäst att skaffa barn. Så att barnet/barnen får en trygg framtid. Jag vill ju ha barn just nu, på direkten. Men när allt det praktiska är fixat vill jag verkligen ha en positiv sticka. Kan du snälla älsklingsgubben min försöka överväga min längtan och känna samma längtan som mig när alla de trygga sakerna är fixade? Snäääääälllaaaa? *blickar med ögonen*

Som ni kanske märker är jag fast besluten att vi ska bilda våran framtid tillsammans. Vissa kan säga att det är "farligt" att göra så, för att ifall det tar slut faller hela framtidsplanen och man blir förstörd. Men när vi snart varit tillsammans i fem år och nu efter fem år är mer förälskade än för fem år sedan. Vi pratar varje dag att vi ska älska varandra föralltid, bara vi två, alltid. Och man kan inte annat än tro varandra och se sin framtid tillsammans. Man kan ju inte gå och tänka, men nä jag kan inte säga så ifall det tar slut, då man man lika göra slut om man inte satsar på något som känns jävligt bra. Enligt mig.Bild


Svärfar längtar efter barnbarn.

Nu har jag drämt lite på trummorna, måste bara säga att jag är så jävla grym, inte tränat ett skit hemma förut och kan kan hela nu utantill, höhö! I've got talent! Sen så har jag hunnit snabbduscha också och innan vampire diaries börjar måste jag bara nämna en sak om igår.

Andreas minsta kusin fyller snart ett år, och Andreas pappa var som förälskad i henne. Tog upp henne i famnen direkt och gick säkert omkring med henne i en timme och busade och snoozade. Då sa jag till Andreas:
Jag: jag tror han längtar efter barnbarn *flinar*
Andreas: haha, jo.
Jag: *tittar med valpögon på honom*
Andreas: haha men gumman, lugn nu.
Andreas yngsta farbror: jag tror farsgubben längtar efter barnbarn *flinar på Andreas*
Jag: höhöhöhö *flörtar med ögonbrynen*
Andreas yngsta farbror: nu när ni har förlovat er måste ni ju flytta ihop, gift er innan ni får barn, ett tips bara.

Jag när vi kom hem: när ska vi flytta ihop då? haha. ;)
Andreas: haha gumman, att du kan vara nå söt!

Ja, det var fruktansvärt roligt igår! Men men, nu sitter jag här i en av alla Andreas t-shirtar - som jag har i sängen när jag ska sova så att det luktar honom - och ska goosa ner mig i soffan och se VD! Har redan sett alla avsnitt som kommit ut, men serien är så bra!Back to my first home.

Nu är jag tillbaka till mitt första hem igen. Det har varit supermysigt att få sova två nätter hos min älskade man så här under skolveckan. Jag har väll pluggat för de mesta, men det har ändå varit mysigt! Igår var vi och firade hans farbror då. Det var väldigt trevligt. Jag var väldigt nervös innan eftersom jag har lite socialfobi med nya människor. Jag har ju träffat alla förut, men jag får halft panik och så. Jag är en väldigt blyg person med nya människor och de var jag även igår, men några framsteg tog jag! Bland annat med hans lilla kusin som är två år, hon var mycket söt, hihi. Jag hjälpte till lite med dukningen också, jag är ju en "kärring" som Andreas släkt kallar sina kvinnor, haha. Nä men det gick bra. Jag blev öven bjuden till att komma med alla hans släktingar på Pitehavsbad  den 8:e maj för bad, bowling, minigolf och gomidda. Det ska verkligen bli jättekul! Längtar!

Just nu håller jag, Annaa och Ellinor på att fixa våran Psykologirapport genom MSN, haha. Det går bra faktiskt. Skönt att få den klar. Kunde inte stanna efter skolan med dem för jag hade läkartid.

Men nu måste jag fortsätta plugga, eller jag ska rättare sagt sätta mig bakom trummorna och träna på terminsuppspelet vi har nästa vecka, blä! Är nervös redan.

Fredag imorgon! :D

P.S bild på mina "apläckra" leggings kommer väll om någon dag då jag får tid att ta kort på dem, så ni vet. D.S

Två dagar i mitt andra hem.

Jag har egentligen inte tid att sitta här och skriva. Men jag var tvungen att skicka en jobbansökan och lite grejer till skolan. Nu ska jag fara till Andreas och kommer inte hem föränns på torsdag. Idag ska jag bara vara tråkig och plugga, men jag tror inte han har något emot det när han får sitta och spela lite spel istället, nörden till fästman som jag har. Imorgon ska vi på kalas hos hans farbror som fyllt 50 år i helgen. Jag är bjuden dit så jag sover hos Andreas även imorgonkväll också.

Och sist men inte minst har jag köpt ett par apläckra leggins idag! Jag kunde bara inte hålla mig, plånboken är inte glad just nu ska jag säga. Jag har på mig dem nu och de är helt underbara, hihi. Egentligen skulle jag spara dem till helgen då jag och tjejerna ska partaja, men jag var bara tvungen att slita på mig dem.

Aja, nu hinner jag inte sitta här och babbla (skriva) nå mer. Måste packa!


Nej, hon lever inte.

Förra veckan fick jag ett samtal från någon jag inte hade någon aning om vem det var. Personen sökte en Susanne Henriksson från där jag bor och undrade om jag visste vem det var, personen snackade om någon hudvårdsmärke eller något och jag fattade ingenting. Personen sökte ett telefonnummer till Susanne Henriksson och undrade då om hon var min mamma. Då sa jag; nej, hon lever inte. Då blev det knäpptyst i telefonen. Oj var det enda personen sa, "då får jag testa någon annanstans och se om jag hittar rätt person". Det finns nämligen en Susanne Henriksson där jag bor, men min mamma heter Susanne Beckman och när den här personen letade den här Susanne Henriksson kom nog mitt namn upp, för jag heter också Susanne Henriksson, Susanne är ett utav mina mellannamn.

Jag är van vid dessa reaktioner. Visst är det skämmigt för personen som inte vet något och får sanningen kastat rätt upp i ansiktet. Men jag har valt att berätta sanningen till alla och inte byta samtalsämne mitt i allt när min mamma tas upp. Hon är död, så är det med de. Men det är sjukt hur vissa blir rädda av att anhöriga har dött, som om det skulle smitta.

Aja, så kan det gå.


Dreaming about you.

Jag börjar drömma om mamma mer oftare nu. Drömde om henne förra veckan, natten till fredag tror jag det var. Tyvärr så kunde jag inte skriva ner den direkt då, så nu är det lite glest i minnet om vad drömmen handlade om.
Jag läser iaf just nu P.S I Love You och jag tror det är därifrån drömmen skapades.

I drömmen hade min mamma lämnat efter sig brev till mig. Jag minns hur jag öppnade kuvertet sakta och kände på hur texten hade sjunkit in i pappret efter det hon skrivit, precis som Holly gör i boken och filmen. I drömmen läste jag aldrig vad hon hade skrivit. Jag minns bara att jag var så lycklig att hon fortfarande fanns kvar i alla brev jag skulle få. Mer kommer jag inte ihåg tyvärr. Jag har ett vagt minne av att mamma var med mig innan brevet kom framför mig och jag förstod att hon var död.

Saknar dig.

I hate söndagar!

Jaha, söndag idag. Imorgon är det skola som gäller igen. Gah, döda mig.

Igår så hade jag och mina tjejer en mysig hemmakväll hos Anabanana. Vi bestod av mig, Annah, Emma, Marléne och Ellinor. Det var jätte roligt att få träffa alla men det var mest roligt att få träffa Emma igen som nu bor långt åt söder. Imorgon kommer det kännas som om det är någon som saknas, och det kommer vara Emma. Saknar henne redan!
Aja, vi gick till en fest där Chrille höll hus. Men jag måste då säga att det var den sämsta festen jag varit på. Det var så ovärt att gå dit och tillbaka, vilket sammanlagt typ tog en timme. Jag blir bara arg jag tänker på det. Åh, jävla idiotfitta. Usch, nu är jag ful i munnen, men det är man ibland också (eller ganska ofta).

Andreas är och hjälper sin farbror med skotern. Han har varit borta ett bra tag nu. Kanske ska ta och plugga lite medans han är borta. Jag tror det blir så.

Åh vad jag blev arg nu! Hatar söndagar! :(

Here is a little story i have to tell.

Jag steg av bussen igår och satte mig i bilen som Andreas körde medans han pratade i telefon med sin mamma. Jag stirrade och stirrade och stirrade på honom tills han la på telefonen och frågade vad det var och flinade.
Jag: märker du inte något?
Andreas: du har sminkat dig?
Jag: ....
Andreas: du har plattat håret?
Jag: ....
Andreas: men vad är de då?
Jag: sätt ihop alla de sakerna, vad har jag då gjort?
Andreas: men jag vet inte, säg nu!
Jag: men jag har ju fixat mig....
Andreas: jaaaahaaaa, nåååå liiilla gummaaan, vad sööööt du är!
Jag: *putar med läppen*
Andreas: fixade du dig fin för min skull?
Jag: *nickar*
Andreas: nåååååååå snyyyyygging, duuu är så guuullig!
Jag: och du märker inte änns något *korsar armarna över bröstet*
Andreas: men du är alltid lika vacker i mina ögon.
Jag: hmm..
Andreas: där var jag allt romantisk *ler ett stolt leende*

Ja herregud, vet inte vad jag ska säga. :P

Ikväll ska man på tjejmiddag hos Fiia och sen blir det utgång!


The older I get.

Jag har denna bild på mamma på mitt skrivbord och när jag hittade igenom bilderna jag tog innan så sa det PANG i bröstet. Jag menar, kolla bara:


Ju äldre jag blir, desto mer lik blir jag henne.


Baby got back. ;)

Först vill jag säga att det är den 8:e april idag, vilket betyder att min underbara kusin Towe fyller 18 år idag, så en massa grattiskramar till henne! <3

För det andra, idag drar jag till Andreas igen. Som sagt, i svåra tider vill jag vara med den person som jag mår bäst med. Och jag har precis fixat klart mig. Man har all tid i världen att fixa till sig när man inte kan sova och vaknar klockan 7 på morgonen av 4 timmars sömn. Nu är det bäst att han ser en liten skillnad när jag lagt ner hyfsat mycket tid på mitt utseende (en timme, annars typ 10 min, och då snackar vi kläder, smink, hår osv). Jag är ju som sagt naturligt vacker, mot för vissa. Anna fattar den där, haha.
Min söta lila klänning från Indiska, and my fabulous ass, höhö.
I like big butts and I can not lie. ;)


My love won't let you down.

I tider svåra som dessa skulle jag göra allt, bara jag fick ha min mamma här.Första brevet till Mamma.

Hej mamma.

Detta är det första brevet jag skriver till dig. Om jag ska erkänna så är jag lite nervös. Jag vet inte varför men har en pirrig känsla i magen iallafall.

Jag saknar dig, hoppas du vet det. Saknar dig varje dag. Det tar verkligen kål på mig. Det gör så ont att sakna dig. Det är mycket som gör ont i mitt liv just nu. Är du hos mig? Ser du hur ont jag har? Om du är här och ser det så ber jag om ursäkt. Vill inte att du ska se mig ha så här ont hela tiden. Jag saknar dig bara så himla mycket.

Skulle du kunna göra mig en tjänst? Om du verkligen är här, kan du visa det då? Knacka i väggen, pilla i mitt hår, ta mig i handen, vad som helst? Så att jag kan få känna och höra att du verkligen är här. Det skulle verkligen hjälpa mycket.

Pappa har tagit väl hand om mig. Han är världens bästa pappa. Och jag är tacksam att jag har honom i livet varje dag. Jag ser att han saknar dig också. Han har också ont. Din bortgång lämnade efter dig en massa smärta. Det var inte ditt fel, det vet jag. Men det är för sorligt att just du skulle försvinna.

Det går inte så bra i skolan för mig just nu. Jag har så lite energi. Försöker så mycket jag kan men det går ändå inte. Och det gör mig jätte arg. Var du bra i skolan mamma?

Jag har pratat med mormor nyligen. Hon ska berätta lite om dig till julen. Jag vill veta hur du var som liten och så. Det ska bli mycket roligt att få höra men samtidigt jobbigt. Jag vet inte hur jag kommer att reagera när väl mormor börjar prata om dig. För när jag har växt upp utan dig så har det inte pratas så mycket om dig. Och jag håller på att ta reda på det just nu. Få lära känna dig lite bättre.

Jag har fått höra lite grann från pappa och mormor om dig ändå. Hur full du var när du, pappa och era kompisar var i Grekland. Oj vad jag skrattade. Min lilla fyllemamma, haha. Och om hur du överraskade mormor med dina nya frisyrer när du började frisörgymnasiet. Du gjorde en del tokigheter när du levde. Men man ska leva livet när man väl kan och det tror jag du gjorde.

Detta är mitt första brev till dig. Och det känns bra att få skriva det. Jag avslutar mitt första brev till dig så här:

Jag älskar dig mamma, så himla mycket.

/Din Dotter

Ur boken Livet utan min mamma, 23/11 - 2009

Uppskattning.

Flera har kommit fram till mig och sagt att de brukar läsa min blogg och blir så berörda av mina texter, att jag skriver så fint och gripande. Det uppskattar jag verkligen. Jag uppskattar att jag kan beröra andra med mina texter. Att jag gör ett inflytande på dem.

Så tack alla för att ni blir berörda, det uppskattar jag verkligen.

I'm falling forever, going under.

Denna dag är inte bättre än vad den var igår, alltså lika dålig. Ja, annars vet jag inte vad jag ska skriva. Ikväll ska jag till Andreas. Det är väll det enda. Förlåt för bloggtorka och ointressanta inlägg. Men ibland måste man få ha såna perioder också.

Try sleeping with a broken heart. Det är jävligt svårt, bara så ni vet.Såren vägrar läka, det är infekterat.

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova och hoppas att natten blir lugn och att jag inte vaknar hyperventilerande. Jag skulle kunna sitta uppe hela natten bara för att slippa sova. Men även det måste man.


End is near - Takida.

Jag vill inte leva i ständig smärta.

Det skrev jag om mig själv den 15 april 2008. Det är snart 2 år sedan. Och idag känner jag att jag är tillbaka där igen. Jag är där igen på grund av mina mardrömmar jag har varje natt. Jag är tillbaka på botten idag.

Ibland tar man allelens för långa steg bakåt utan att det änns är meningen.

MUMINLUDER!

Baaaaakiiiiiis.

Japp, idag har jag varit ganska så bakis. Drack inte mycket, men jag blir bakis väldigt lätt. Förövrigt var det väldigt kul igår. Och mallig som jag är så behövde jag inte visa leg när jag skulle in, men det behövde Andreas, HÖHÖ. Det var roligt att äntligen få gå ut tillsammans. :)

Dagen har bestått av liggande ställning och åter liggande ställning. Både jag och Andreas helt utslagna i soffan, ojoj. Men nu mår jag faktisk ganska bra. Känner fortfarande av lite i magen, men det överlever jag.

Jag är fruktansvärt trött också. Skulle vara otroligt skönt att krypa ner i sängen med Andreas alla t-shirtar och snooza. Ännu mysigare skulle det vara att krypa ner bedvid honom. Saknar honom fruktansvärt mycket redan. :(

Nä fy vad ointressant inlägg. Ursäkta.

Natti!

Vilken dag är det egentligen?

Haha jag och Andreas diskuterade nyss om vilken dag det är, vi kom fram till att det är lördag. Man blir helt vimsig när det är lov och röda dagar.

Idag, lördag, ska jag och Andreas på RP, men först ska vi på förfest hos min kusin. Jag håller på att fixa mig nu. Simon, min kusin, ringer och stressar oss och undrar vars vi är. Och äta måste vi också hinna göra, så det blir nudlar, snabbt och enkelt.

Imorse vaknade jag med bröstsmärtor. Ni vet när det sticker så där i "hjärtat". Det sticker ju egentligen inte där, utan i bröstmusklerna. Iallafall, det vägrade sluta göra ont. Kunde knappt röra mig, andas och defenitivt inte skratta. Men nu när jag kom hem tog jag en Voltaren och det har nästan gott över nu. Känner fortfarande lite smärta.

Aja, jag är väldigt stressad nu så jag måste göra mig klar.

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll, det ska jag ha iallafall! :)


Ett nytt liv.

En ny familjemedlem är här! Inatt föddes den, våran nya lilla bebis!


Någon utav de där små skitarna är våran! HIHI!


Give it to me baby like, boom, boom, boom.

Måste bara få säga att Rihanna är så jävla cool.
Så, nu vet ni det.Gonatt.

Crappy day.

Ja nu är det lov. Men jag tog lov en dag för tidigt. Idag har jag nämligen varit hemma från skolan. Sov knappt något under natten och drömde minst 6 mardrömmar. Kändes onödigt att fara till skolan också. Skickat in min fördjupningsuppgift om stress har jag också, så det känns skönt. Då har jag "stressat" bort det också.

Annars så har det här varit en jävla skit dag och de är det fortfarande också. När har jag någonsin en bra dag förästen?

Får se hur det går att sova inatt då, ska nog inte hoppas på det bästa.


old picture


Little bit of love.

Nu vet jag vilken låt det var somvi sjöng igår på kören. Daniel Lindström - My love won't let you down.

Men vi sjöng även denna också:


RSS 2.0