Your frendly neighbourhood Spider-Man.

Det är Spider-Man 2 på 6:an!!! Toby Maguire och Kirsten Dunst!
ME LIKE, ME LOVE!


I just can't believe it!!

Jag har helt glömt bort att säga att min farfar på 65 år har köpt en motorcykel!! Och dessutom 900cc Kawasaki!!!!! Ingen aning om vilken model det är men 900cc?!?!?! Gubben kommer köra ihjäl sig! Jag är faktiskt vääldigt orolig att han ska göra de... Gud, tycker han är sååå dum som köpt en sån. Det är ju helvetes mycket att köra med. Varför börjar man inte med en som typ har 200cc eller nå?! Åh, stod nästan och skrek åt honom när han sa det. Men bara för att jag är väldigt rädd om honom. Han bara skrattade. Skrattade!!! Det är väll inget att skratta åt att gubben kommer köra ihjäl sig med den. Och speciellt med farmor bakom också. Båda kommer döööö!!! Blä vad jag är frusterad och orolig! :(

Söndag.

Hey fuckers.

Tyvärr så vart det inget fylleinlägg. När vi kom hem så hoppade vi direkt i badtunnan och satt där typ en timme. Hur mysigt som helst! Men efter det så slocknade jag i min säng. Så älsklingen väckte mig efter en halvtimme för han hade sett på tv. Så vi sa gonatt och sen slocknade jag på en gång igen, haha. Men klockan var ju efter 3 så.

Igår så for vi till Persön. Vi missade bussen så A-K skjutsade oss. Vi gick till statoil och käkade, hehe. Sen gick vi till Alex och spelade ett jätte läskigt spel! Hovva! Skrek ett x-antal gånger, haha. Till och med älsklingen hoppa till och fick panik, haha! Sen gick vi hem och sov.

Idag så gick vi upp vid 10. Så vi ska komma i säng ikväll. Käkade frukost. Jag såg på Eragon medans älsklingen packa sina kläder. Han har älgjakt hela veckan. Sen gick vi och tog en skön dusch. Sen låg vi i sängen och myste ett tag. Sen vart det makaroner och köttbullar. Sen tog vi det bara lungt tills Jon kom och hämtade oss. Sen när jag kom hem så har jag sett på tv. Och nu sitter jag och ser En Prinsessas Dagbok 2. Efter det ska jag se klart Shrek som jag lånat av älsklingen. Har lånat 5 filmer av honom som jag ska roa mig med i veckan, hehe.

Saknar min älskling redan, usch. Det är så jobbigt att vara utom honom. Han får mig att må bra..

Skola imorn. Har ingen aning om vad jag har på morgonen eller när jag slutar. Får titta på det sen.

Nu ska jag koncentrera mig på tv.

Bay fuckers!

Freeedag!

Älsklingen kom precis och gav mig ett ordentligt "hej", haha. Har nyss duschat. Ikväll blir det fest, ser fram imot det för då får jag träffa Carro!

Idag har jag slutat 12.25, skönt. Bara haft två lektioner idag. Och nu är det äntligen heeelg. När vi satt på matten idag påpekade Fernada det och först då kom jag på att det är fredag, herregud.

Det kaaanske blir det fylleinlägg ikväll, vi får se hur borta jag är, haha.

Pussbay.

Tar du en dusch med mig så lovar jag att du blir blöt. ;)

Haha nu ska jag härma min kusin lite grann. Och nu pratar jag om raggningsrepliker. Här är några som skulle funka på mig ;)

Får jag köra lite djuphavsdykning i din kärleksbrunn?

Du är som luft - Omöjlig att leva utan!

Jag är en bra simmare, men drunknar i dina ögon.

Var det vattnet som gick, eller fick du bara syn på mig?

Det finns en massa andra roliga raggningsrepliker. Jag skulle kunna sitta hela natten och skriva en massa som funkar på mig men det orkar jag inte. Dom finns på http://www.raggningsreplik.se/.

Men jag har nog en som skulle funka bäst på mig. Och det är:

Wow...

Little Granny.

Jag måste bara säga att farmor och farfar är här. Farmor kom upp på rummet och satt sig i sängen tillsammans med mig och undrade hur jag hade det på skolan och hur man gör när man chattar osv. Haha, det kändes bara så konstigt men ändå roligt att sitta med farmor och prata som två tonåringar, haha. Lilla farmor. <3

Don't wanna live my life without you.

Guuud vad sköönt det var att vakna upp med älsklingen idag. Inga som helst negativa tankar. Ville bara ligga kvar i sängen och mysa hela dan. Men sen kom dom när han for..

Idag har skolan gått bra. Snackat med mer nya i klassen. Har i prinsip pratat med alla nu. Känns bättre nu faktiskt. Men det visste jag också. Krille den jäveln har bytt till Samhälls. Svikare! Skulle igentligen ha inriktning idag sista lektionen. Men dom som har musik skulle inte ha någon. Så jag slutade 12.45 idag, sköönt. Tog 13 bussen hem. Och har suttit och lirat GH3 sen dess typ. Är igentligen less på det men vad ska jag annars göra?

Imorgon har jag ingen data på morgonen så börjar 9.45 så jag tar 9 bussen in. Skönt med lite sovmorgon. Bäst att njuta medans jag har det. Annars kommer jag bara ha sovmorgon på onsdagar fram till jul. Sen på våren har jag typ ingen sovmorgon alls. Kommer inte ihåg hur mitt schema ser ut för tillfället. Och så kanske det blir fest också, wiiie! Längtar lite grann för ska ju vara med Carro, hihi. Vars vi ska vara vet jag inte, men det lär man ju se.

Pappa har äntligen fått fingrarna ur röven så nu har jag fått en tid på vårdcentralen, ser verkligen fram imot det. Äntligen!

En i klassen sa igår; Vad var det du hette, du ser ut som en Ida. Så jag sa; Haha, nä jag heter Felicia men det är ganska roligt att du säger att jag ser ut som en Ida för att jag har en moster som heter Ida och vi är nästan identiska. Haha, ganska funny ändå.

Pussar!

It's just the way we feeeel!

Enjoy!

-

Döööööööööö horjäävel, DÖÖÖÖÖ!

Love you baby.

Tredje dan i skolan har gått bra. Lärt känna alla lite bättre. Har fått träffa min mentor idag. Den bästa av dom alla, trummisläraren, hehe.

Just nu är jag med älsklingen. Vi har nyss sett på Björnbröder, haha. Och som alltid så grät jag en skvätt. Han ska sova här ikväll och känner att jag verkligen behöver det. Ska bli mysigt! Sen ska vi se X-Men. Vet inte om vi ser klart den, den slutar 23 och vi ska upp klockan 6 imorn, blä.

Hihi han ligger och stryker och klämmer på rumpan. Sötskiten min!

Nu ska vi mysa vidare.

Pussbay.

,..

I want to disappear.


Tisdag.

Andra dan i skolan är äntligen över. Slutade halv 3 idag. Men det var ganska kämpigt att ha 3 timmars hål mellan mina två lektioner. Tur är ju att det bara är den här tisdagen det blev så. Alla kommade tisdagar kommer jag ha två pass data där imellan. Idag har alla vågat prata lite mer med varandra. Så det är ju ett plus. Har gått på stan med min kusin idag och köpt block, almenacka och pennor. Tur att jag hade honom med mig, för det var han som hitta min fina almenacka, hihi. Köpte en matshande penna och sudd till den också, haha.

Imorgon tar jag 9 bussen in. Har engelska på morgonen, sen matte och sen idrott. Efter det ska vi få träffa våra nya metorer. Och förhoppningsvis kommer älsklingen hit imorgon och sover. Om inte så far jag väll till honom så jag får vara med honom längre. Längtar!

Ikväll är det En Prinsessas Dagbok. Hihi, det var länge sen jag såg den, och det är en typisk kärleksfilm. Vad jag tycker iaf. Innan dess vet jag inte vad jag ska göra. Tv, eller nått, kanske nöter GH3. Finns ju inte så mycket annat att göra.

Bay fuckers.


Ooops.

Har helt glömt bort att säga att jag köpte skinnjackan på Diva. Bara det att den är väldigt varm. Men det blir väll bättre när det blir lite mer höst. Orkar inte lägga upp en bild på den. Kanske senare idag. Den är väldigt fin iaf!

ES1B

Har nyss kommit hem. Gud vad jobbigt det var att vänta i 2 timmar på att börja. Men var ju tvungen att visa min kusin vars han skulle gå.

Det är 4 elever från Råne som går estetiska programet. Och det finns 4 klasser. Och det är en Rånebo i varje klass. Alltså så fick jag inte gå i samma klass som Krille och Vickan. LESS! Så jag känner inte en kotte i min klass. Hatar när det är spänt och man inte känner en människa. Vet som inte vars jag ska ta vägen. Vill bara springa därifrån. Är väll feg antar jag. Mitt schema är ganska bra iaf. Så det är ju ett plus. Imorgon på mitt 3 timmars hål ska jag gå och köpa block, pennor och en almenacka. Får bara lite dåligt samvete när jag måste gå och fråga pappa efter mer pengar. Men jag måste ju som sagt ha det för att anteckna och komma ihåg läxor. Undrar bara vad jag ska göra resten av tiden. Får väll samla mitt mod och lära känna någon från min klass. Hon jag satt brevid verkade ganska snäll. Även om vi inte sa ett skit till varandra. Visar det inte sig att jag trivs i min klass om 2 veckor får jag väll byta till Krilles klass. Men nu går jag i ES1B. Klassen var inte så himla hemsk ändå. Det är blandat av alla 4 inriktningar. Jag trodde ju att jag skulle hamna i en klass med massa svartmålade människor. Men så är det absolut inte. Det är inte en människa i min klass som är svartmålad. Inte för att det är nå fel på dom. Men man känner ju sig lite dum om man ska gå i en klass med massa svartmålade och man själv inte är det. Tillslut blir man ju svartmålad själv, usch. Jag skulle behöva en skolväska också. Har en som jag köpte i 7:an typ som jag inte änvänt en gång. Den får väll duga tillsvidare. Den är snygg och så, en kamoflash (eller hur det nu stavas) puma väska. Dyr var den. 500;- och inte använd en enda gång. Tror jag hade den en dag. Men sen vågade jag inte ha den nå mer. Varför vet jag inte riktigt. Skämdes väll för att ingen annan hade en sån.

Nu ska jag läsa lite Cosmopolitan och sen ringa älsklingen.

Bay.

School tomorrow.

Hey fuckers.

I helgen har jag varit med Andreas hos svärmor. Varit riktigt mysigt. Även om jag varit nere då och då. Han har ju varit där. Idag så var vi ut med hans morbrors båt. Det var riktigt mysigt och fantastiskt att Andreas klarade av att vara på vattnet.

Imorgon så börjar skolan. Gah vad jag hatar att tiden ska gå så snabbt. Jag börjar klockan 12 men jag ska in med 9 bussen. Har lovat min kusin 08:an att visa vars han ska gå för han börjar klockan 10. Sen ska jag gå med Ebba och Amelia på stan tills Ebba börjar klockan 11. Och sen vänta på att jag börjar. Amelia får hålla mig sällskap. Ser ändå fram imot att få träffa min nya klass. Bara det inte är en massa idioter.... Ska ju gå på såkallade "spökhuset". Namnet säger ju sig själv.

Har fått min Cosmopolitan idag. Sitter och kollar igenom den nu.

Men nu ringer älsklingen så ska gå och sova så jag orkar upp imorn.

Natti fuckers.


Död like a get.

Jag har precis vaknat och är död som en get. Hade ställt alarmet på halv 9 men jag orkade fan inte gå upp. Det är sjukt vad jag är trött på morgonen. Nu känner jag att jag vill ha en vecka sommarlov till för att få sova ut. För nu är jag bara trött på dagarna och pigg på kvällarna. Sjukt, jag vet. Jag fattar bara inte varför jag är dödstrött på kvällen. Är det så att min kropp stänger av tröttheten för att jag känner att jag inte vill gå och sova för att jag hatar det? Ja jag vet inte. Idag ska jag till svärmor med Andreas. Han är och jobbar förtillfället så om jag inte får pengar av pappa till att köpa jackan så åker jag in med 15.15 bussen. Om jag får pengar så åker jag in med 13.40. För han slutar vid halv 3-3 tiden enligt honom. Fan att jackan som jag helst ville ha fanns i rätt storlek! FAN! Den var så himla fin! Och nu har jag börjat få ångest om den jag lagt undan verkligen är fin. Det kommer ju komma in fler modeller på Vero Moda. Men jag vill inte vänta, vill ha en jacka nu! Innan skolan. Ja, jag får se hur jag gör.

Nu ska jag försöka gå och äta frukost. Är inte ett dugg hungrig. Men jag börjat bli bening. Vad jag märkte i spegeln på Diva igår. Märkte att min röv blivit väldigt liten. Blä.

Hör av er! Puss.

Snart sova.

Har spelar GH3 idag för fulla muggar. Varit duktig och tvättat en tvättmarskin. Måste ha nå rena kläder. Sen kom farmor och hennes syster hit. Farmor babblade om när hon och farfar träffades, det var faktiskt ganska roligt att höra. Och farmor och farfar har varit tsm sen farmor var 16! Helt otroligt. Och nu är hon 60+. Nästan 50 år har dom varit tillsammans. Amazing! Sen lirade jag GH3 igen med brorsan. Och sen har jag inte gjort så mycket. Sett på Sex and the City såklart.

Jag är less, less, less, less, less, less, less och åter LESS!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!

Natti!!!!

3 underbara år med dig. <3

Hejhej.

Jag har precis kommit hem från svärmor. Igår så firade jag och Andreas 3 år tillsammans! En jätte mysig dag. For på Ban Thai och hade en romantiskt middag. <3 Sen gick vi och hyrde två filmer. En åt oss var, haha. Han tycker om sträckisar och jag komedier. Så han tog nån äcklig ailenfilm, kommer inte ihåg vad den hette, något med Deep. Och jag tog 27 Dresses. Båda var väldigt bra. En helt underbar kväll om man ska beskriva den med "korta ord".

Idag hade älsklingen teoriprov som han inte klarade, väldigt synd. Sen for vi till stan och jag kollade på en skinnjacka. Har velat ha en länge och när jag prata med Ebba idag så sa hon att hon beställt en så jag bestämde mig för att jag också ska köpa en. Hittade två modeller som jag tyckte om. Men den som jag tyckte om mest fanns inte i XS eller S. Men jag la undan en på Diva som var ganska fin. Ska prata med pappa ikväll om jag får fara och köpa den imorn. Om jag inte hittar en snyggare på stan vill säga, hehe. Fast skulle behöva en M runt brösten och resten XS. För alla satt satans tajt. Och jag som inte änns har stora bröst. ;S Konstiga modeller helt enkelt. Eller så kanske skinnjackor sitter så, jag har ingen anning, hehe. Sen for vi och hem och gjorde mat. Efter det tog vi 17.10 bussen. Älsklingen for hem för att han skulle vara med Alex och jag for hem för att jag måste ha mer kläder till imorn då vi ska tillbaka till svärmor. Det är väll lika bra att sova hemma ikväll, för vi kommer ju ändå sova med varandra hela helgen. Det blir nog inte stugan i helgen. Det ska tydligen bli dåligt väder.

Åh, jag kan knappt fatta att vi varit tillsammans i 3 hela år älskling. Jag kan bara inte fatta det. Jag blir helt pirrig i kroppen då jag tänker på det. Är så himla kär i dig. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig. Det skulle kännas så tomt och meningslöst. Du betyder så mycket för mig. Du är det bästa som har hänt mig. Längtar så mycket tills vi ska förlova oss. Är så himla tacksam att jag har dig. Annars skulle jag aldrig orka med mitt liv. Och det är ju otroligt att det hållit så länge mellan oss. Helt otroligt! Jag hoppas du vill leva resten av ditt liv med mig, för det vill jag. Du är ju min lilla bäbbish, kommer du alltid att vara. Älskar dig så oerhört mycket Andreas, av hela mitt hjärta! <3

Nu ska jag gå och spela GuitarHero3, hehe. Har börjat spela på Hard nu.

Kyss, älskar dig snutten. <3


Wrong or right?

Jag tycker verkligen om mitt hår just nu. Eller tycker ni jag har fel?

My day.

Nisse ville på alko idag så jag och älsklingen följde med honom dit. Vi åt på frasses, blä. Det var inte så himla gott, dipperna var så äckliga. Sen kom älsklingen till mig en sväng för att äta tårta. Mer hann vi inte göra för han skulle fara hem med nisse. Så jag satt mig och spelade GH3 igen tills Emil skulle gå och sova. Och nu har jag bara sett på Sex and the City och glott in i datorn.

Imorgon eller snarare idag så firar jag och älsklingen 3 underbara år tillsammans! Jag kan knappt förstå att det verkligen är 3 år! Herregud alltså! Åh, vad jag längtar tills vi sitter mitt imot varandra och äter en romantisk middag, hihi.

Jag hoppas verkligen att morgondagen blir perfekt!

Älskar dig så himla mycket Andreas! Puss! ;-*


1 dag kvar!

Idag steg jag upp 09.50! Helt otroligt. Men jag hörde ljud från Emils rum som lät som GH3. Så jag förmoda att Tova fått spelet i födelsedagspresent. Så jag gick upp och gjorde mig frukost, var svin hungrig. Sen satt jag mig och såg på när pappa försökte lära sig spela. Han höll på att trycka sönder knapparna, haha! Sen gick jag och duschade. Det var väldigt skönt. Kände mig så jäkla äcklig. Och sen har jag suttit och spelat jag med. Har ont i handleden, haha.

Idag så blir det att fira Tova. 10 år är hon nu. Äta tårta och andra godsaker. Andreas kanske kommer idag också. Har bjudit honom på tårta iaf. Annars kommer jag ju vara med honom imorn. Men jag saknar honom så himla mycket att jag vill att han kommer idag ockå, hihi. Och imorgon har vi varit tam i 3 år! Det låter så himla länge, och det är det ju också. Men det känns som att vi bara varit tillsammans ett år kanske. Shit vad tiden ska gå fort alltså! Och tänkt när det är 4 år, och 5! Herregud, haha. Var igentligen tänkt att vi skulle köpa ringar till 3 årsdagen. Men det blev inte så. Älsklingen måste lägga pengar på annat som är viktigt. Och de accepterar jag. Haha, jag bara går och väntar och väntar på att vi ska förlova oss. Men nu har vi bestämt att göra det på nyår. Jag har lagt undan pengar till ringar och ska inte röra dom föränns vi ska och köpa ringar. Har bett pappa ta dom så att jag inte rör dom. Annars kommer jag säkert ta därifrån. Hehe.

Imorgon ska vi på Ban Thai och äta finmiddag. Mer har vi inte planerat. Jo, vi ska köpa en present till oss var. Men det gör jag inte imorn. Presenten får han när jag fått mer pengar. Och jag fick ju vänta 5 månader på min födelsedagspresent så nog vet jag han kan vänta nån dag. haha. Undrar vad han ska köpa till mig. Han vet vad jag ska ge till honom iaf. Men det avslöjar jag någon annan gång^^.

Fick veta att vi kanske ska till Andreas stuga i helgen. MYS! Det är inte säkert än men svärmor var så sugen på att fara dit, hihi. Perfekt, en sista myshelg innan skolan börjar.

Uppdaterar senare!

Pussbay. <3

It's the final countdown!

Jag sitter i sängen och lyssnar på mina gamla favoriter. Europe. Och har faktiskt sett dom livé också! Lulekalaset - 05 med Andreas som håller om mig och säger att jag luktar gott och har en mysig mage. Det är minnen de! Men tyvärr så kunde jag inte stanna och lyssna på min favorit The Final Countdown för att moster skulle hämta mig just då. Blä, det mådde jag lite dåligt av faktiskt.

Bara en dag kvar tills jag och Andreas har varit tillsammans i 3 år! Gud vad jag längtar efter honom! Saknar honom så jäkla mycket! Min bäbbish!

Nu ska jag gå och sova. Måste skärpa mig om jag ska kunna ställa om dygnet. Ska nog gå upp vid 10-11 tiden imorn så jag är lite tröttare på kvällarna. Får väll se hur det går att ta sig upp imorn. Måste ta mig upp! Min syster fyller 10 år imorn också. Eller snarare idag. Så det blir att äta tårta imorn.

Natti. Älskar dig Andreas. <3

I just love them!

Charlotte, Carrie, Miranda and Samatha in Sex and the City!


Dad, I want my drums now!

Jag håller på att bli galen. Jag vill ha trummor nu! Jag saknar verkligen att spela, det är sjukt! Nu vill jag börja skolan så jag får spela nån jäkla gång! Att jag vill till skolan är ju också sjukt. Jag som hatar skolan! Men jag håller på att bryta ihop. Jag vill spela! Ska gå ner till pappa nu och tjata på honom att vi ska fara och köpa trummor åt mig. Dom är ju inte så himla billiga men jag måste ha trummor, NU! Och jag gör ju inte situationen bättre när jag sitter och ser på när Travis Barker spela trummor på youtube. Ska gå på blocket nu och se om det finns nå billiga och bra trummor. För jag är desperat!

It's a very bad day.

Idag är verkligen ingen bra dag. Dagen har börjat med att jag blivit väckt ett x-antal gånger av min styvsyster. Hon har sjungit och bråkat med emil och skrikigt! Har verkligen lust att döda henne. Så jag är död som en get idag. Hur trött som helst. Somnade ganska sent igår också. Och just nu är allting skit, allt är bara åt helvete. Ska äta frukost nu, fast än jag vaknade för 2 timmar sedan. Och sen ska jag slå på en film.

Fuck this dag and fuck my life!

Jag vill försvinna.

I just have to say this.

Jag mår inte så just nu. Så jag tänkte skriva några saker som kanske gör mig glad. Ett försök iaf.

På onsdag har jag och Andreas varit tillsammans i 3 år.
Jag älskar honom så himla mycket att det gör ont.
Jag vill verkligen leva resten av mitt liv med honom.
Vill att han alltid ska vara min Andreas.

Jag vill verkligen att det ska hålla livet ut! :'/

Jag har mamma&pappa runt halsen.

Här sitter jag i mig säng och glor på tv och saknar min älskling. Igår badade vi badtunna, det var väldigt mysigt. Idag har vi bara tagit det lungt.

Har inte mått så bra idag. Så jag satt mig ner och gick igenom en del av mammas smycken. Tänkte att det skulle få mig på bättre humör. Det var så länge sen jag kollade på dom. Och hon har verkligen mycket fina smycken. Ska börja använda dom varje dag. Eller ska försöka. När jag är hemma så kommer jag nog inte gör de. Orka vara fin här hemma. Men på skolan och sånt tillexempel. Visst är det jobbigt att sitta och titta och ta på alla smycken som min mamma har haft på sig. Men jag blir avslappnad på något sätt. För jag kan tänka mig hur vacker hon var med alla smycken. eller jag vet. Det ser jag ju på alla kort på henne. Men idag hittade jag något annat än bara smycken. Ett hårstrå. Och jag tror jag är 100% säker på att det inte var mitt. Jag tror att det är ett hårstrå från mamma, vad vet jag. Men för mig kändes set som att det var hennes. Vart varm i hela kroppen. Det kanske låter töntigt, men för mig är det väldigt speciellt att hålla i ett hårstrå som kommer från min mamma. Och töntigt som jag är så har jag sparat det och lagt det i en liten plastpåse och lagt påsen brevid kortet på mamma&pappa. Jag hittade en belock också. Så jag satt den på en kedja. Tog fram ett kort på mamma&pappa och klippte ut deras ansikten och satt dom i belocken. Så nu sitter den runt min hals tillsammans med min skyddsängel som symboliserar mamma. För hon är min skyddsängel. Jag hittade också ett brev som pappa skickat till mamma då han var i fjällen. Har ju läst brevet förut men först nu förstår jag hur kär pappa var i henne. Om han är det än vet jag inte. Men det tror jag inte. Då skulle han inte vara tsm med min lådsasmamma. Men jag tror han älskar henne fortfarande. Kommer han nog alltid att göra. Jag tror inte pappa hade skillt sig från henne om hon fortfarande levt. För han var så himla kär i henne. Inte undra på att han satt och grät om kvällarna.

Och nu sitter jag och ser på en tjej som har kontakt med personer som gått bort. Det skulle jag vela göra. Jag skulle vela gå till någon som kan sånt där. För jag vill veta om hon är med mig hela tiden. Jag vill veta vad hon tänker om mig. Fast jag vet inte om jag skulle kunna sitta och höra på vad hon säger. Jag skulle bryta ihop direkt för att jag är så känslig. Speciellt känslig när det gäller mamma.

Nu får det vara nog. Bay.

Saturday.

God morgon.

Jag är dödstrött. Sovit dåligt som fan inatt. Det blev inte att sova hos Nathalié, det får bli en annan gång.

Igår så gick vi och köpte glass. Satt på byn och så kom Christoffer och var social. Sen for vi upp på böle och åt middag hos bettan. Efter det så gick vi hem till Nathalié. Så har vi suttit och sett på tv, vid datorn och busat med hennes kattunge Lisa. Hur sööt som helst! Jonte kom förbi en sväng också.

Idag ska älsklingen komma. Han ligger och vilar för tillfället för att han lanat hela kvällen. Så han kommer väll vid 3 tiden kanske. Jag tänkte se en film ikväll som jag velat se länge. Elisabethtown. Tror det stavas så. Med min favorit Kirstin Dunst och Orlando Bloom. Den verkar vara bra iaf.

Jag glutta nyss in mina ben. Jag kommer inte änns ihåg då jag racka dom sist. Och dom är hemska! Nä usch, det måste jag göra något åt.

Nu ska jag ta mig nå mat i magen.

Pussbay!

Hallodjan! -PANG- .....Aaaaj......

Se på fan. Idag har jag stigit upp klockan 12. Som jag hade lovat mig själv. Eller jag har inte stigit upp än, ligger ju in sängen. Men jag har inte somnat om! Och det är ju fantastiskt att jag orkade. Somnade kanske kvart över 5 imorse. Blä, hatar att somna.

Idag ska jag vara med Nathalié. Har ingen aning om vad vi ska göra. Vi hittar säkert på nå. Hihi. Har saknat henne!

Vet inte om jag kommer hem ikväll eller om jag sover, det får jag se hur jag gör. Hör av er, för nu är jag äntligen i råne för en gångs skull!

Och dom som inte fattar min rubrik så menar jag så här med den; En hallodjan är en smäll på tissen. Och Nathalié brukar göra en sån på mig ibland. Så enkelt var det, haha.

Puss, älskar min Andreas. <3

Onsdag&Torsdag.

Tjosan i trosan!

Igår var jag då och shoppade med Sandra. Det första vi gjorde var att gå och sola. Vilket vi skulle ha gjort sist tycker jag. För jag lökade som fan på stan sen, haha. Hitade ett par fina jeans, en munkjacka, en stickad tröja, ett linne, ett diadem och trosor, hihi. Är väldigt nöjd. Sitter och myser i den stickade tröjan nu, hur skön som helst.

Sen for jag till älsklingen. Vi var till Danne och såg två filmer. Narnia; Prins Caspian och nån annan som jag inte kommer ihåg vad den hette. Båda var ganska bra. Hände inte med så mycket i sista filmen, var så jäkla trött, haha. Idag har vi bara tagit det lungt. Älsklingen har tränat på teorin till körkortet eftersom han ska skriva den nästa torsdag.

Har ingen aning om vad jag ska göra imorn. Andreas ska på lan och nörda sig, haha. Får väll se vad som händer. Kanske far till råne och är med Nathalié, har ju lovat att fara med henne nån kväll.

Aja, nu ska jag fortsätta se på Sex and the City.

Puss&Pill!

I kissed a girl and i liked it!

Haha, så sant. Det var just precis det som hände. Och nu pratar jag om min rubrik för dom som inte fattar. Yies, I'm bisexuall. Haha.

Sverige vann förästen med 2-1, wiie! Tror det var så iaf, var inte så insatt i slutet.

Idag har jag absolut inte gjort ett skit! Det enda vettiga jag gjort är väll att ha duschat. Har sett på en film som var på tv förästen. Första gången jag såg den var med min moster Anneli. Och jag minns inte hur gammal jag var. Kanske 10-11? Ja, jag har ingen aning. Never been kissed hette den. Med Drew Barrymore. Oh, tycker om henne! Och såklart så grät jag en skvätt för att hon blev så illa behandlad i filmen. Usch.

Imorgon ska jag till stan med Sandriiiis och shoppa! Tror det blir att sola också. Solarium för dom som är tröga, och då menar jag mest min tröga pojkvän. Hahahahaha, sötis. Sen ska jag förmodligen till älsklingen och sova efter det. Ska försöka hitta ett par snygga jeans på stan. Pratade med Nathalié idag då hon var på stan och hon sa att det fanns skit mycket på stan och massor med snygga jeans. Yey! Ska kolla efter nån munkjacka också. Och nå fina höstkläder, hihi. Det är sjukt hur shoppingsugen jag är! Så längtar som satan! Ska in med 11 bussen. Kommer vara D Ö D! Aja, ska ju ändå ställa om dygnet så det blir perfa!

Ni kommer förmodligen inte höra nått från mig här imorn. Det är bara om jag inte far till gubben min. Ni lär ju se. Annars, Bay fuckers!

En gammal goding.

Ta fram mobilen och gå in på kontakter, håll inne "neråtknappen"
en stund och sen släpp och skriv vem det blev som svar på frågorna!

1.jag heter: Anneli
2.jag gillar: Elin
3.jag hatar: Jocke
4.jag är kåt i: Ludde
5.jag är verkligen superkär i: Nisse H
6.snyggast i världen: Sandras Mor
7.fulast i världen: Westman
8.äckligast i världen: Antonia
9.muppigast i världen: Erik Sandberg
10.tråkigast i världen: Horan
11.jag ska satsa på: Levi - HAHA!
12.bästis: Mormor - hihi.
13.jag vill ha sex med: Pappa - HAHAHAHAH!
14.hatar jag mest: Sebbe
15.jag har en hemlighet med: Älsklingen ;-*
16. jag skäms över: Amelia
17. jag snackar skit med: Antåån
18: jag snackar skit om: Erik A
19. jag vill krama: Helen
20. jag vill nita: Jens
21. mitt nästa one night stand blir: Morbror Micke - höhö!

Heja Sverige!

Hello.

Jag ställde mig på vågen i morse. Jag har inte gått ner nå mer. Utan jag väger fortfarande lika mycket som sista gången jag vägde mig. Men jag tänker inte berätta min vikt här. Utan det får ni fråga mig och om jag vill berätta det. Vill inte att folk ska börja prata. Det enda jag kan säga är att jag väger ganska lite. Mer säger jag inte.

Som alla andra dagar har jag ställt alarmet på telefonen i ett försök att ta mig upp tidigt och ställa om dygnet. Men det går inte. Jag snoozar i en halvtimme sen stänger jag av alarmet för att jag tror att jag går upp då. Men så klart så somnar jag om. Och idag har jag sovit till lite över 14. Men det är ju ganska svårt att sälla om dygnet när man inte kan somna på kvällarna. Det är så himla sjukt. Det är som att något håller mig vaken. Jag kan bara inte somna! Det tar alltid en timme eller två. BLÄ!

Just nu sitter jag och ser på damfotbollen i Kina med daddy. Sverige leger med 1-0 mot Canada. Hoppas dom vinner! Wie, 2-0!!!! Dom vinner. Känner det på mig.

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Som vanligt blir det väll att längta efter älsklingen.

Pussar!

Är dom inte underbara? :')

I want them!
http://www.junkyard.se/street/product.aspx?pid=32231&g=a&m=c&lbid=0&lcid=4|237

(Sätt datormusen under "I want them!")


Jag har saknat er kvinnor!

Hey fuckers!

Jag måste börja med att säga att jag har en väldigt stor munblåsa som gör fruktansvärt ont! Kan knappt prata för att det gör så ont. Kan inte äta för att det svider till hela tiden. Irriterande!

Idag for jag och gymmade med Sandra. Det gick bra men det märks att jag är klen mot för Sandra. Men hon har ju tränat hela sitt liv men jag är verkligen klen! Har tappa så himla mycket muskler. Jag får skylla mig själv. Sen for vi till henne och gjorde en god och nyttig drink som innehöll mjölk, banan, havregryn och oboy. Kanske ska man börja dagen med en sån så man orkar? Inte helt fel faktiskt.

Sen for jag, Sandra och Fia och köpte en OK-korv, haha. Sen så bestämde vi oss att fara och grilla. Så jag, Sandra, Fia, Ida, Ewe och Amanda for till Kängsön och grillade hamburgare och satt och pratade och mådde gott. Det var väldigt länge sen vi var tsm allihopa. Och jag har verkligen saknat det. För dom får mig att skratta. Även om jag är lite nere så får dom mig att skratta och jag får dom att skratta. Finns det nå härligare kvinnor? I don't think so! Fast det var ju inte så fint väder till att fara och grilla. Det regnade och blåste men det var roligt iaf. Vi satt ju i ett vindskydd så. Sen for vi till Fia och Ida och satt på pixbox och kollade på en massa och skratta lite till, haha. Sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här och försöker äta godis men det går inte så bra, för det gör så satans ont!

Jag har förästen förälskat mig i ett par jeans. Det tråkiga är att dom kostar 1899;-. Så jag ska fortsätta kolla efter jeans nu och hitta nå snygga till ett lämpligt pris. Frågan är bara vad jag har för storlek. Har ju som sagt inte köpt nå jeans sen jag gick ner i vikt. Dom sista jeansen jag köpte som satt snävt som satan sitter nästan löst nu. Och det är inte att dom gått ut sig, utan jag har tappat en del fläsk från rumpan. Insåg inte hur mycket det var föränns jag provade Sandras bagiejeans idag. På henne sitter som ganska snävt i rumpan. På mig hängde dom bara. Det blir nog att ställa sig på den äckliga vågen imorn då jag vaknar och se om jag gått ner mer. Har jag gjort det är det dags att börja oroa sig.

Bay fuckers!

This weekend.

Kom hem för ett litet tag sen. Har skjutsat älsklingen till bussen. Jag hyrde en film och köpte lite godis på hemvägen. Det blev Juno. Har velat se den jätte länge. Men har hört att den är skitdålig. Men jag såg ingen bättre film att hyra så det blev den. Ska börja se den snart, så fort mina syskon går och duschar. Dom bråkar om vem som ska gå först, för ingen av dom vill gå och duscha först. Och det är ingen idé att jag försöker lösa det åt dom, jag blir bara förbannad. Jaha, nu bråkar dom om vem som ska i först, för nu vill helt plötsligt båda duscha först. Ja, det är ju sjukt. ;s

Kräftfiske har det varit i helgen. Vi fick väll runt 500 st, hehe. Är man bäst så är man. (y) Och igår var det kräftskiva. Smakade som vanligt lite grann men jag är inte så förtjust i kräftor, det är bara roligt att fiska dom. Fick till och med Andreas till att smaka, haha. Badat badtunna och fiskat (fisk) har vi också gjort. Daddy satt i badtunnan med farmor till halv 6 imorse. Har ingen aning om varför dom satt så länge. Dom hade väll en allvarlig konversation, vad vet jag.

Idag har jag och älsklingen sovit till 15, hehe. Två stora sömntutor, hihi! Annars har vi bara tagit det lugnt. Har ingen aning om vad jag ska göra i veckan. Kanske ska till stan och handla lite nya kläder tills skolan börjar. Behöver ett par nya jeans. Och nån munktröja kanske. Aja, får se vad jag behöver.

Ska ta och göra mig lite mat och sen se på filmen.

Puss, älskar dig Andreas. :) <3

080808.

Just nu sitter jag, Andreas, Josefin och Simon och ser på Die Hard 3. Fast Simon sover, haha. Igår fick vi runt 300 kräftor om inte mer. Ikväll fiskar vi mer. Men det regnar så mycket att vi inte vintjat ännu. Vi ska snart äta, är skit hungrig! Imorn är det kräftskiva. Äter inte kräftor men ska väll smaka litegrann som alla andra år och varje år är det lika äckligt, hehe.

Hehe, sitter och smygtittar på älsklingen, han är så fin! Hihi.

Aja, nu får det vara bra för idag. PUSS!

Guldlock? Haha.

Idag tvingade jag mig upp klockan 10. Så har sovit 7 timmar idag. Blä! Har gäspat hela dan. Har klippt mig idag. Fast det blev inte så mycket skillnad som ni kanske ser. Bara klippt upp det lite mer och kortare snelugg. Så nu är det vääldigt lockigt, haha. Det vart inte lugg den här gången. Vågade inte, för jag brukar alltid ångra mig efteråt. Och när jag skulle gå från salongen så spöööööregna det! Så jag sprang som en stucken gris till UG. Skulle skaffa ett till recept till P-piller. Men när jag gick därifrån så hade det slutat regna. Jag var dygnsur när jag kom in på UG, haha. Sen tog jag bussen till råne och for till Josse och var med hon och Simon. För ingen kunde hämta mig så var tvungen vänta tills 4 då "mormor" skulle skjutsa ner Tova till ICA. Jag somnade i Josses säng när jag och Simon såg på tv. Gudomligt skön säng hon har alltså! När jag vaknade hade jag ingen känslen i lill-och ringfingret. Det var riktigt läskigt. För jag kunde inte böja ut dom. Och det vigrerade i min hand för att jag hade så mycket kolsyra i den. Usch. Sen kom "mormor" och hämta mig och jag käpte en tacopaj på ICA till middag. Så nu har jag precis ätit den, gott! Så nu ska jag ta och byta om och sen fara och fiska kräftor. Älsklingen kommer vid 7. LÄNGTAR! Imorgon ska vi också fiska kräftor och på lördag blir det kräftskiva. Christoffer prata om att vi skulle partaja nån stans. Får väll se hur det blir. Man lär ju ändå få gratisdricka här hemma, hähä. Och nog vet jag daddy kommer bjuda Andreas på nån öl eller två. Tror iaf att han kommer bli väldigt full, haha. Aja, snart kommer A-K hem och då ska vi fara till södra sidan där alla gubbar är. Hör gärna av er!

Puss&knull!

Lugg eller snelugg?

Idag har jag varit flitig och städat rummet och till och med möblerat. Så nu är det inte lika trångt nå mer. Sen har jag ätit blåbärskaka hos "mormor". Min bror vart väldigt grisig och blev typ svart på tungan, haha. Sen ringde Christoffer och sa att han var på udden med några. Så jag gick dit och snacka ett tag. Sen gick jag hem och städade klart rummet. Nu ska jag bara bädda rent sängen så är det klart. Sköönt. Det är inte ofta jag städar mitt rum. Så det var väldigt mycket damm. Visst är jag lat och äcklig? Blä. Men jag orkar som inte bry mig om hur mitt rum är. Skäms inte över att det kan vara ganska så stökigt ibland. Men insåg idag att den verkligen inte kunde se ut som det gjorde. Hade inget annat för mig så jag tänkte; vafan, jag städar idag. Nu ska jag bädda rent sängen. Sen ska jag ta mig nå gott att äta och se lite tv, sen ska jag försöka sova. Inte för att jag tror att det kommer gå bra. Sov till 15 idag. ;s Och imorn ska jag ta 10.55 bussen in till stan och klippa mig. Gah, hur jag ska jag orka stiga upp? Det är en mycket bra fråga. Sen så kommer älsklingen imorn, yey! Saknar honom jätte mycket!

Jag har lite ångest. Jag vet inte om jag ska klippa lugg eller inte. Kanske bara klipper lite kortare snelugg. Åh, måste verkligen bestämma mig. Ja, jag lär väll se på vilket humör jag är på imorn. Längtar iaf till att klippa mig, mitt hår är så himla slitet. Kommer säkert få klippa av 5-6 cm, BLÄ! Nåja, det får bli allt för idag!

Puss&Gonatt.

What if..?

Jag sitter och ser på ett program som heter 3 Önskningar. Och jag tror att jag håller på att bryta ihop. Det är ett arbetsteam som far till städer och byar och låter folk önska sig deras högsta drömmar. Och det är en tjej som drabbades av en bilolycka dan innan hon skulle ta examen. Hon låg i koma i flera veckor och när och vakna upp så var hennes första ord; Tog jag examen? Och det gjorde hon inte. Hon sitter i rullstol och kan knappt prata och hennes högsta önskan är att ta examen. Och det jag sitter och funderar på är om jag skulle råka ut för en olycka och skulle hamna i rullstol, skulle jag fortfarande ha kvar mina vänner? Skulle jag fortfarande ha kvar Andreas, eller skulle han änns vela fortsätta vara tsm med mig om jag satt i rullstol? För att människor dömmer så många efter utseendet. Hur skulle jag se ut i en rullstol? Skulle jag se ut som ett missfoster? Skulle änns mina vänner vela stå brevid mig om jag satt i en rullstol. Skulle Andreas kunna vara tsm med en tjej som sitter i rullstol?

Skulle t.ex. Sandra hamna i rullstol så skulle jag hälsa på henne hur ofta jag kunde och finnas där för henne. För jag skulle inte bry mig om hon satt i rullstol och knappt kunde prata. Jag skulle finnas där för henne. För hon betyder mycket för mig. Skulle t.ex. Andreas hamna i rullstol skulle jag ändå inte lämna honom. Jag älskar honom för den han är, inte för hur han ser ut. Fast jag vet ju inte om det skulle bli för jobbigt, men jag skulle kämpa in i det sista för jag vill vara med honom. Det är honom jag vill leva med, även om han skulle hamna i en rullstol. Jag skulle inte bry mig om vad folk sa att jag t.ex. är tsm med en kille som sitter i rullstol. Whatever, JAG ÄLSKAR HONOM! Människor bara dömmer och snackar skit, som att det är de dom lever på. Gud jag blir så tårögd av tanken. Hatar att jag ska vara så jäkla känslig. Men jag inser väll bara att jag älskar både Sandra och Andreas så himla mycket att jag inte skulle klara mig utan dom. Gah, nu sitter jag ju och gråter här. Blä!

I used to bleed just to feel that i'm alive.

Just nu sitter jag här i tvrummet helt själv i mörkret och lyssnar på deppmusik. Det är sjukt hur mycket depplåtar det finns som stämmer in på mitt liv alltså. Jag skulle ingentligen behöva ta mig i säng. Men på nått sätt så har jag ingen lust. Det var länge sen jag satt och bara lyssnade på musik. Och det är underbart att få öronorgasm igen. Och jag blir bara mer och mer sugen på att skaffa trummor. Har helt glömt bort att säga att vi måste skaffa ett snart. Måste ju ha ett för att kunna gå den linje jag ska gå. Ska ju ha trummor som mitt huvudinstument eller vad det heter. Frågan är bara vars det ska stå, mitt rum är så litet. Och kan inte komma på nån annan plats i huset där det kan stå. Kanske inte så roligt att sätta det i tvrummet, familjen kommer ju bli galen för att det lever om så mycket, haha. Och pappa kommer säkert inte låta mig spela för att han själv spelar trummor, haha. Aja, det får man klura ut senare. Nåja, nu ska jag nog gå och sova.

Natti!

I just don't want to miss you tonight.

Sitter just nu och ser på Darkness Falls. Det är inte så smart för jag sitter helt ensammen här nere i mörkret och kramar om en filt. Har sett den förut men håller ändå på att skita ner mig.

Har ingen aning om vad jag ska göra imorn. Det var tänkt att jag skulle vara med älsklingen men det blir inte. Han ska till överkalix och fixa crossen. Blä för det! Får hoppas att jag får vara med honom på torsdag. För jag saknar honom jätte mycket!

Kräftfiske i helgen. Det blir väll kul får jag hoppas.

Såg Sex and the City innan filmen började också. Haha. Samatha har blivit lesbisk. Sist jag såg det där avsnittet var hos mormor i Ume sommaren - 04. Fick mig bara att tänka på att jag är bisexuell. Och på min Carro, hihi. Klart man blev lite dirty, höhö. Haha, vad fan sitter jag och snackar om? Jag har absolut ingen aning om varför jag skrev det där. ;b

Jag vill också säga att jag älskar min pappa. Världens bästa daddy. <3

Puss&Giii!

I'm trying to escape.

LEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Please come now, I think I'm falling.

Jag har velat skriva ett inlägg hela dagen. Men jag har aldrig kommit på vad jag ska skriva. Har verkligen ingen fantasi idag. Har bara suttit framför tvn. Och nu sitter jag och nöter Creed

Har gjort om bloggen igen också. Det får duga, orkar inte göra nå mer avancerat. Jag är väldigt lat av mig.

Just nu har jag ingen aning om hur jag mår. Det går inte att förklara för att det är för djupt. Jag vill bara att allt ska vara bra. Jag vill att allt dåligt ska försvinna. Det enda jag vill är att bli lycklig. Men är det verkligen möjligt? Jag har börjat tro att det aldrig kommer hända. Så jag undrar vad jag gjort för att förtjäna leva ett olyckligt liv? Det kan man verkligen undra.

It seems I found the road to nowhere.

Winnerbäck igår. Underbart! Fast han spelade inte Kom Änglar. Men han var underbar iaf. Såg Sanna Nilsen också. Hon är inte så bra live men det dög. Träffade en massa folk igår. Glömde helt bort att mina kusiner skulle dit, det kom jag på för ett tag sen. Satan, och jag som lovat att träffa dom. Hoppas dom förlåter mig. Det var iaf hur mysigt som helst att sova med älsklingen. Fast ville sova med honom ikväll också...

Happ, snart börjar skolan igen... Bara 3 veckor kvar nu! Åhhh, vad loven ska gå fort. I hate it! Men jag ser ändå fram imot att börja på en helt ny skola. Kanske kommer börja gilla skolan då. Är det möjligt? Ja, jag lär väll se.

Förästen så träffade jag farbror polis för första gången igår. Ajabaja Felicia. Aja, det gick ju bra iaf. Fick stå och prata med en kvinnlig polis och dom är inte lika hemska. Förutom att det visade sig att hennes pappa är en kompis till familjen, hehe. Men hon var hur trevlig som helst, så då vart det mindre nervöst. Pappa och A-K är inte sura iaf. Och det visste jag att dom inte skulle bli heller. Dom skratta bara åt mig, hehe.

Creed - One Last Breath sitter jag och nöter för tillfället. Hur fin låt som helst. Påminner lite om mig faktiskt. Fast det är väll bara jag som fattar det.

Bay.

I cried out, heaven save me.

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: Det är väll klart.
Gnälla: Säkert.
Skrika: Njo.
Sova: När det går.
Ha ångest: Njo.
Skada dig själv med flit: Nej.
Ta mediciner du inte borde ta: Nej.
Vilja dö: ...
Drömma mardrömmar: Ibland.
Drömma sexdrömmar: Det händer väll ^^,
Ta droger: Nej.
Klä dig i svart: Njo.
Gå till kyrkan: Inte för att be iaf.
Gå i skolan: Alltid.
Röka: Ibland
Ha sex:  Njo, hihi.
Ljuga: Nja, det händer väll.
Hata folk: Njo...
Lita på folk: Nej.


VEM:
Saknar du: Mamma.
Vill du döda: Nämner inga namn.
Rörde dig sist: Andreas.
Vill du slå: Nämner inga namn.
Vill du kittla: Pappa ^^,
Kramade du sist: Andreas.
Vill du prata med: Mina närmaste.
Skrek du på sist: Kommer inte ihåg.
Vill du vara som: Mig själv.
Sårade dig sist: ...
Vill du bli galet full med: Ingen.
Gjorde dig riktigt glad senast: Pappa och Andreas.
Fick du sms från senast: Mia.
Ringde dig senast: Pappa.
Är vackrast på jorden: Mamma.


HAR DU:
Tvångs tankar: ...
Någon annan psykisk sjukdom: ...
Någon fysisk sjukdom: Nej.
Någon skada: Problem med ryggen.
Brutit några ben: Njo.
Några piercings: Njo, öronen och naveln.
Egen dator: Njo.
Bra självförtroende: Nej.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Njo, till Andreas.
Bjudit ut någon: Nej.
Varit kär: Jag är kär.
Stulit någonting: Inte vad jag kan komma på.
Rymt hemifrån: Njo.
Gjort något olagligt: Njo.


HUR:
Går du: Som mamma.
Svarar du i telefonen: Hallå eller Hej det är Felicia.
Fördriver du tiden: Tv.
Mycket pengar har du: Mycket.
Tjänar du pengar: Nej.
Ofta bäddar du sängen: Aldrig.
Ofta diskar du: Inte ofta.
Ofta städar du: Inte ofta.
Många stör du dig på: Det är många.
Ofta träffar du din familj: Nästan varje dag.


TROR DU:
Att du kommer bli något: Jag hoppas det.
På gud: Nej.
På rymdvarelser: Njo.
Att folk tycker om dig: Jag tror det.
På ett liv efter detta: Nja.
Att fiskar kan tänka: Nja.
Att du kommer leva länge: Vet inte.


VÄLJ:
Katt eller hund: Hund
Vit eller svart: Svart.
Varmt eller kallt: Varmt.
Vatten eller land: Land.
Telefon eller internet: Båda.
Musik eller tystnad: Musik!
Bok eller film: Film.
Leva eller dö: ...


Inge mer karusell för min del.

Hejhopp gummisnopp!

Begravningen gick väll ganska bra igår. Visst jag grät, det gjorde ju ont. Men moster var värst. Ojoj vad hon är känslig alltså. Men mormors syster grät inte ett dugg. Hur orkar hon vara så stark? Jag orkade inte änns hålla imot. Sen sprack det också när jag kom fram till mammas minnessten utanför kyrkan. GAH! Sen vart det bättre, vi käkade smörgåstårta och prinsesstårta. gottgott! Sen for jag och moster till mig så jag kunde byta om sen for vi till lule. Jag gick omkring med henne nästan hela kvällen. Vid halv 12 så vart hon lite less så hon gick till storasyrran och väntade på mig där. Så jag gick och var med Simon och Josefin. Vi såg Millencolin, iiisch så bra dom var! Jag och moster såg också E.M.D, hahah! Sen träffade jag en kompis som flyttat tillbaka till sthlm och sen träffade jag min morbror Mikael. Fast sen bestämde jag mig för att åka karusell och det skulle jag verkligen inte ha gjort. Mådde illa tills jag somnade igår, usch. Trodde seriöst att jag skulle spy i bilen, men det gick bra.

Nu ska jag ta en buss till min sömntuta. Han ligger säkert och sover så sent som han gick och la sig. Sen ska vi till svärmor och göra oss iordning där och sen blir det kalas!!! WINNERBÄCK, I'M COMING! Yey! Men men, nu måste jag skynda mig över till "mormor" för hon ska skjutsa mig till bussen. Hör gärna av er ikväll om ni har lust att träffa mig!

Puss&Pill, jag vet vad du vill!

RSS 2.0