,.

Aj.


Tjockis.

Jag har precis kommit hem från min neger. Har varit där och firat henne i efterskott och käkat 4 olika tårtor, haha. Hon fick en fördjävla rolig present av Ida och Fiia! Gud vad jag skrattade!

Idag på skolan hade man ju 3 ½ timmes lunch. Hade ingen engelska. Men jag, Janina och Marcus gick på Max och käkade för det var fisk på skolan. Sen när jag kom hem vart den en burgare. Och så sen tårta. Gud vilken onyttig dag! Känner riktigt hur uppsväld jag är.

Handlade in 2 diadem idag på staden också. Ett svart och ett ljuslila. Riktigt fina.

Anledningen till att det blivit glest med uppdatering här är för att jag har två spelgalna halvsyskon som alltid snor åt sig datorn och bråkar om den. Så jag har inte orkat gå imellan och bråkat om den jag med. Men nu hann jag allt först till den! Och jag var tvungen att springa in för att hinna först, och äldst som jag är så sprang jag naturligtvis snabbast! (som alltid, höhö!) Anna blir säkert glad för att jag kämpade för att få den så jag får uppdatera här.

Imorgon har jag lektion till 11. Sen ska 1:an och 2:an som går musik till boden och se deras esteters musikal. Blir spännande tror jag.

Och idag har min grupp fått spela lite blockflöjt. Så jag hat tagit hem mig en flöjt och ska snart gå och terra som här hemma med dess underbara ljud.

Jag är fortfarande förtrollad av Twilight. Jag har endast 3 kapitel kvar av sista boken. Det känns jätte hemskt! Är väldigt noga med att endast läsa högst två kapitel om dagen. Idag har jag inte läst ett enda. Det blir säkert att läsa på bussen imorgon till och från boden. Och snart komemr Twilight ut på DVD och jag längtar sååå!

Nåja, nog från mig.



/ Flisan.

18 och 44.

Helgen har varit bra. Hoppas all kom ihåg att släcka mellan 20.30 och 21.30 i lördags! Det var också marknad i helgen och jag tog mig tillfället att köpa en Elvis Presley t-shirt, höhö. Den är schitfin! Ett par brillor blev det också.

Idag fyller min pappa 44 år och min neger fyller 18! Två stora grattis till dom!

Nu kom precis älsklingen och han vill in i duschen så jag måste rusa! Kanske skriver mer sen, får se.

/ Flisan.

Here I am baby.

Nu är jag hemma från stan. Väldigt mysigt har det varit. Vi gick en snabbis på stan. Sen gick vi på Mat&Prat och köpte fika. Men sen kom vi på att vi var hungriga också så vi köppte var sin Foccatia. (Tror det stavas så) Och sen en stor bit gladdkaka med grädde och varm choklad. Ojoj vad vi blev mätta! Nästan så man mådde illa. Är fortfarande fruktansvärt mätt.

Jag hittade en söt tunika på stan. Och så här ser den ut:



Det är en väldig urringning. Men jag vill inte lämna tillbaka den för den var så himla fin. Man får hålla koll så att inte ärmarna far ner. För det vill dom ibland. Den här tänker jag ha på mig imorgon på skolan!

Nu tänkte jag göra mig klar för sängen. Har så ont i kroppen, huvudet och magen.

Natti!

/ Flisan.

Blackout.

Redovisingen och provet gick hyfsat igår iaf. Efter skolan så for läkaren och sedan till älsklingen. Det var sjukt hur trött jag var igår. Jag somnade klockan 9 på min älsklings varma och lena bröstkorg, hihi. Supermysigt! Så har sovit ganska så länge inatt. Även om hans säng är en plåga och jag haft ont i kroppen (och nu är det bara värre) så har jag sovit mer än vanligt. Idag har jag inte haft några lektioner alls. Varit på Tekninkens hus om vårat projekt om en bättre miljö. Sen har vi sett på en dansuppvising efter lunch. Dansarna var mycket skickliga, men det var nog någon mer än jag som höll på att somna. Hehe.

Andreas hade teoriprov idag och stackarn klarade inte. Hade han inte ändrat på en del frågor så hade han varit ett steg närmare körkortet nu. Och haft körkort på onsdag. Tycker så synd om honom....

I veckan så har jag lyckats göra två pinsamma saker på bussen. Först så ska jag resa mig upp och då har min hjärna helt glömt bort att jag hade mina böcker i knät och allt föll ju ner på golvet och ner i trappan. Härligt. En massa papper hit och dit. Sen idag när jag klev på skolbussen som går hem till mig från råne så var jag helt i min egna värld. Jag märkte aldrig att bussen stannade. Och så ser jag hur busschaffören Jerry reser sig upp och frågar om jag ska av. Jag hade inte märkt att han stannat vid min busskur. Jag fick bara fram ett Oj och rusa ut ur bussen med rosenröda kinder. Usch. Att man kan vara klumpig ibland.

Just nu sitter jag i sängen med en moccachino och lyssnar på Muse. Ikväll vill Sandra ha med mig till stan för att det är kvällsöppen. Om jag har fått in pengar på kontot ska jag det. Gå på den nyöppnade affärern Monki eller hur det nu stavas. Har hört att det är fett där, haha. Annas word. ;) Det ska nog blir kul! :)

Imorgon är det fredag vilket betyder helg! Den spenderas nog i Lule hos svärmor.

Men nu blev jag stressad. Måste göra mig klar.

/ Flisan.

Stress!!!!!!!!

Ja, nu är jag äntligen klar med engelskan. Nu ska jag i duschen och sen börja med samhälls. Mmmm, ser verkligen fram imot det. Jag kommer tidigast somna klockan 1. Härligt. Naaaaaat.

Gah, fan vilken stress jag känner. Det är knappt att jag klarar av det. Jag längtar så in i norden tills morgondagen är slut och jag ligger i mig säng senast klockan 22 och sover. Mmmmm!

Och jag längtar också tills jag köper hus när jag blir äldre och skaffar mig en minishettis. Jag vill ha!!!


Så sööt!

/ Flisan.

Det var ett tag sen.

Förlåt mina kära läsare att jag inte uppdaterat här sen i fredags. Om det nu änns är någon som blivit upprörd? Har helt enkelt inte orkat sitta vid datorn.

Nåja. Helgen spenderades mest ute med skoter och grillning. Mycket mys. Hade bara en väldigt träningsvärk i armarna och i höger tumme i söndags. Ja, är man otränad så får man skylla sig själv. Men härligt är det när man väl får träningsvärk, haha.

Jag har helt glömt bort att nämna att jag har tagit bort min piercing i naveln. Och jag gjorde det med sorg i hjärtat. Det ville helt enkelt inte läka och det var bara en tidsfråga innan kroppen stötte ut staven helt. Det gjorde jag någon gång förra veckan. Kommer inte riktigt ihåg. Men men, så är det.

Dagen har väll gått sådär. Några skratt har man fått iaf, hihi. ;) Säger bara; UPPKÖRNING!
Spelade upp låten vi har på inriktingen idag. Det gick åt helvete för mig. Kom bort mig 2 ggr. Men jag är bra på att hitta igen när jag kommit bort mig. Men det var ändå jävligt jobbigt. Tittade bara bort från publiken och försökte koncentrera mig på låten och mindre på dom.

Imorgon har jag engelska redovising och samhällsprov. Och jag har ingen lust att plugga. Men jag måste verkligen. Usch. Känner riktigt den stora klumpen i magen. Vill verkligen inte. Sen efter skolan ska jag till läkaren också. Stressdag. Kommer vara så glad då den är över. Hatar onsdagar....

Nä, nu måste jag göra klart engelskan.

Ni är också underbara, Janina och Anna.H. <3 :)

/ Flisan.

Hysteria.

Nu blir det Så Ska Det Låta med kaffe och panacotta.

/ Flisan.

Ja, vad kul!

Här sitter jag. Fredageftermiddag. Helt själv. På 3 år & 7 månaders dagen. Det är jätte kul. Det känns verkligen bra. Ikväll ska jag vara hemma. Jag ser verkligen fram imot det. Nu ska jag fortsätta att vara glad. Här hemma. Helt själv.

Hejdå.

Skjut mig.

Sitter och tittar på gamla bilder på datorn. På mig hur jag såg ut för några år sen. Och det som kom upp i mina tankar var att hur fan Andreas ville bli tillsammans med en ful, fet och äcklig människa som mig?! Fyyyyyfaaaaan vad ful och mullig jag var då jag träffade honom. Det är helt sjukt! Han var vältränad och urläcker och så blir han kär i en ful och äcklig tjej som mig?! Jag måste verkligen ha inre skönhet. För ingen skulle vilja ha det fula monstret jag var förut. Jag vill spy. Var det något fel på våra ögon eller? Jag såg inte hur tjock och ful jag var i spegeln och Andreas måste ha varit blind. Jag säger bara din feta äckliga gris Felicia! Och jag skäms jätte mycket! :(

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!

Jag hatar mig själv.....

Vad ska man göra när hjärtat bara ömmar?

Hej på er.

Igår så fick jag inte göra något prov för att min lärare är för stressad och hinner inte änns stanna och prata med mig om när jag ska ha det. Hörde bara när hon sprang genom korridoren att hon mumlade något om vecka 13. Tröga kvinna. Resten av dagen blev skit också. Hade fel idrottskläder med mig och lektionerna gick dåligt. Men som tur var så var jag med älsklingen efter skolan. Och han sov hos mig också. Vi hade det hur mysigt som helst. <3

Idag har jag haft NK redovisning och det gick hur bra som helst. Är väldigt nöjd över våran grupp. Förutom över en viss person. Samma person som gav mig den där irriterande komplimangen under samhällsredovisningen. Blä på dig.
På musiken gick det skit bra också. Vi har en så kul låt. Bra vibrationer med Kikki Danielsson. Yey! Den ska spelas upp på tisdag för alla andra grupper. Det kommer gå finfint!

Idag fyller en viss liten hund 12 år, hihi. Det märks att hon börjar bli gammal. Hon har svårt att ta sig ner från trappan för att hon har ont i lederna, stackarn. Men något år till ska hon leva. Det har jag bestämt! Kommer bli så otroligt tomt när hon dör. Längtar verkligen inte till det....

Sötstumpan min! <3

Imorgon har jag och Andreas varit tillsammans i 3 år & 7 månader. Snart 4 år ffs! Herregud. Men då blir det förloving och det har han verkligen låvat nu! Han ska till och med betala min ring. Jag ska tydligen få en sjuhelvetes förlovingsring. Höhö. ;) Can't wait!

Min väldigt stiliga man och en mycket liten Felicia. (nästan 3 år sen, haha. åh, vill ha tillbaka mitt hår....)

Bara två lektioner imorgon, sen helg. Gud så skönt. Tyvärr så måste jag jobba med engelskan. Har redovisning på tisdag. Blä. Det är väldigt många redovinsingar just nu. Men bara en kvar nu. Får hoppas det går bra.

Jag kan inte sluta lyssna på Muse - Supermassive Black Hole!

/ Flisan.


You set my soul alight.


I got my angel now.

Otroligt underbart det var att träffa min älskling igen! Älskar pirret jag får i magen då jag får se honom. Se hans underbara leende när han ser på mig. Som att han är stolt att vara min. Och det vet jag att han är.



Just nu har jag tagit en pause från mitt pluggande. Har suttit en timme redan med dom satans idelogierna som jag har prov på på onsdag. Har ungefär hälften kvar att skriva ner så det fastnar i skallen. Ska skriva resten sen. Så imorgon är det bara att nöta in. Tror det kommer gå vägen den här gången. Känner mig otroligt misslyckad som skriver det här mer... när vi egentligen hade provet stod det still i skallen och jag lämnade in blankt. Jag kunde ju lite, men kände att det inte var någon idé att lämna in det eftersom jag inte änns skulle få G på det. Usch! Det var svårt att skriva det där. Men nu vet ni. Jag kan vara dum i skallen ibland också. For hem direkt efter det. Blev väldigt förbannad på mig själv. Nu när jag måste göra det på torsdag så måste jag tyvärr vara väldigt länge på skolan och inte komma hem föränns klockan 17. Det kommer bli en tuff dag eftersom onsdagar är jobbigast. Ser inte fram emot den....

Ja, så nu vilar jag skallen ett tag. Blir väll att fortsätta plugga om ett tag. Hoppas jag. JO! Jag ska.

Måste också skriva ett jag fick en onödig kommentar när vi redovisade idag. Go and fuck yourself lilla fröken. Var väldigt nära att jag klippte till dig. Tur för dig att jag inte hittade dig efter lektionen. Tror att du vet allt. Nä fyfan, dö.

Nog från mig just nu.

/ Flisan.

You're the only one that I want.

Snart är min älskling hemma. Och jag längtar så himla mycket tills imorgon!

Har inte hunnit göra NK. Min grupp kommer väll bli förbannade på mig. Men när jag har ledig så utnyttjar jag tiden med att ta det lugnt för att orka med nästa vecka i skolan. Det är sån jag är. Visst, jag kan läsa igenom och skriva ner lite imorgon. Men kommer inte lova något. Är ledsen för det. Vill inte börja med det nu precis. Har helt glömt bort att jag skulle göra det idag. Ja, jag vet. Jag är värdelös och misslyckad.

Skandal på melodifesivalen ikväll. Seriöst! Ugglas höll på att vinna! Jag satt och bet mig i näven för att jag var så nervös. Ville verkligen inte att hon skulle vinna. Men Marlena vann. Visst, den var helt okej. Men jag hejjade på Agnes. Och när man skulle rösta en sista gång kom jag inte änns fram! Tror jag försökte 6 ggr på 2 minuter. Så fruktansvärt dåligt! Jag hatar melodifestivalen för tillfället! Usch!

Aja. Nu ska jag se tillbaka till kärleken.



/ Flisan.

Lördag.

Igår låg jag bara och läste hela kvällen. Lyckades läsa ut Låt den rätte komm in. Usch så jävla dålig. Och så hann jag börja på Så vi båda kan andas. Hur bra som helst! Jag kunde inte sluta läsa igår. Men tillslut blev jag så trött så jag var tvungen.

Nu ska jag ta mig nå i magen. Sen se på tv.

Imorgon kommer Andreas hem. <3

/ Flisan.

Tvång.

Alla svar ska börja på samma bokstav som ditt namn.

1. Vad heter du? Felicia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Fint
3. Flicknamn: Fanny
4. Pojknamn: Fredrik
5. Yrke: Frisör
6. Färg: Friskblå
7. Klädesplagg: Finslips
8. Mat: Fiskgratäng
9. Sak i badrummet: Fön
10. Plats/stad: Frölunda
11. En orsak att vara sen: Flottigt hår
12. Något man skriker: FITTA!
13. Film/program: Flintstones.
14. Något man dricker: Fanta
15. Band: Foo Fighters
16. Djur: Fågel
17. Gatunamn: Frigatan
18. Bil: Felicia (Skåda)
19. Sång: Felicia Adjö
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Formel 1

Besviken.

Har precis suttit och sett Luleås match mot Frölunda. Dom förlorade och spelar inte mer nu föränns nästa säsong. Grymt besviken på dom.

Det som räddat min dag är att boken kommit! Men tyvärr så kan jag inte börja läsa den än. För jag måste läsa ut svenskaboken först. Som är mycket seeeeeeeeg. Har väll lite mer än 100 sidor kvar. Men texten är så liten så det tar en sån tid. Ska hyra filmen imorgon. Låt den rätte komma in och se vad som händer. Det är ju den boken jag läser. Har läst litet i slutet redan men måste få reda på hur det blev som det blev. Less.

Imorgon har jag bara en lektion. Eller jag har egentligen två med läraren kommer inte vara där, så då orkar jag inte. Åker in med pappa till stan så jag får en liten sovmorgon imorn. Sen ska jag hem och läsa och kanske göra lite läxa, beror på vilket humör jag är på.

Nu ska jag göra mig redo för säng, är grymt trött.



/ Flisan.

Your my saving grace.

Kom hem från läkaren för en halvtimme ungefär. Gick väldigt bra idag. Jag är nöjd iaf. Känner mig lite bättre i hjärtat just nu också.

Dagen började dåligt. Mycket trött som vanligt. Somnade faktiskt nästan idag på idrotten. Hade teori. Gjorde jag nästan  förra gången vi hade teori också, haha. Lite komiskt. Och det var inte det att det var tråkigt att lyssna. utan jag höll på att falla ihop för att jag var så trött. Oh My.

Just nu ska jag gå och äta. Sen ska jag hjälpa pappa städa bilen för vi ska byta in den imorgon mot en ny. Vad jag har fattat iaf. Sen är det HOCKEY!

ÅÅÅÅÅÅÅH LUUUULEEEEÅÅÅÅ!! ÅÅH VI ÄÄÄÄLSKAR LUUUULEEEÅÅÅ!

Beställde boken igår och jag längtar väldigt mycket tills den kommer! Hoppas på fredag!

Jag börjar sakna min snuttis väldigt mycket.....

/ Flisan.

I swore I'd never fall again.

Så otroligt underbar.


Hjärtattack.

Så snabbt sluka jag en tårtbit.

Här kommer en mycket söt kille. Se hela! Slutet är bäst!



Pappa höll på att skratta ihjäl sig. Och det förstår jag. Lillkillen fick ju nästan en hjärtattack.

/ Flisan.

Tårtaaaaa.

Igår så fyllde brorsan 8 år. Så det blev tårta och fika. Såg även luleås match. Dåligt match som f*n. Väldigt besviken på luleå. På frölunda också som spela fult. Alla spelare gick på den bästa luleå spelaren, Linus Omark för att skada honom. Som tur var så fick han bara en spricka i läppen.

Imorse ville jag verkligen inte på skolan. Var hur trött som helst. Kändes inte som jag hade sovit något. Min kropp är helt slut. For iaf men ville hem varje sekund. Det som har lättat lite är att jag inte behöver göra prov imorgon. För jag ska till läkaren så jag hinner inte. Ska göra det nästa onsdag istället. Har nog med läxa redan. Och känner att jag inte klarar av så mycket. Även om jag varit hemma och sovit i 2 veckor så har kroppen inte vilat upp sig ett dugg. Blä. Idag ska jag göra lite matte och kanske läsa lite mer i min bok. Ska även beställa den nyaste Twilight boken. Nr. 4. Längtar väldigt mycket. Och det är den sista boken om berättelsen om Bella och Edward. Usch, fy och blä att det tar slut snart på dreas histora. Kommer säkert läsa böckerna om och om igen. Fick ju första i födelsedagspresent och ska köpa dom andra senare. Just nu är första prioritering bok 4. Men nu ska jag gå och fika tårta igen. Sandras Family har kommit hit för att fira Emil i efterskott. Så...tårtan väntar.

/ Flisan.

Oh, SEXY!

Nu uppdaterar jag Anna, haha.

Min helg har varit underbar, tråkig och rolig. Jag har myst som attan med min älskling. Sagt hejdå till min älskling. Och så har jag för första gången varit på krogen. Med två underbara människor, Sandra och Anna-Sofia. Det var hur roligt som helst. Klart man hade second thoughts när man inte har åldern inne. Men det gick iaf. Jag kom in. Och vi dansade tills det tog slut luft i lungorna! Och nu har jag skavsår som heter duga på fötterna. Men det var det värt! Tack för en underbar kväll tjejer! Lär aldrig glömma den!

Idag har jag varit lite bakis. Suckat och stönat hela dagen. Men det var det också värt! Och så har jag gått och saknat älskingen som vanligt. En vecka kvar tills jag får träffa honom. Grymma värld. Speciellt när det är skola imorgon också, huvva.

Men nu ska jag fortsätta dregla över Will Smith. I.robot är på 3:an just nu. Så... Bay!



/ Flisan.

23.23.

Just nu sitter jag och ser på V for Vendetta. Ett tidsfördriv för att bli nog trött för att kunna gå och sova.
Idag har jag inte gjort allt för mycket. Efter Andreas for hem så hyrde jag en film. Wall-E. Tror inte man kan bli sötare. Igår så hyrde jag och älsklingen film också. The Red Baron. Den var också bra. Tyckte inte om slutet, men handligen var bra.
Imorgon ska jag till Antipanti. Mysa riktigt ordentligt med honom innan han far till Värmland. Sist han var borta skrev jag att jag aldrig skulle klara av det igen. Och nu ska han bort igen på praktik. Jag riktigt jävla hatar hans skola. HATAR DEN! Det är ju bara en vecka. Men det kommer bli en vecka full av helvete för mig. Tänker inte gå närmare in på just varför. Som sagt, ska mysa riktigt ordentligt med honom imorgon.

Nu ska jag fortsätta prata med honom i phonen.

/ Flisan.


He could play the guitar just like ringing a bell!

Här sitter jag och har ont i magen. Precis pratat med en av mina älskarinnor, Sandra. Pratat lite med henne om min magkatarr. Hon har nämligen haft det också. Min magkatarr beror på oroligheten i min kropp. Det lät mest trovärdigt för mig. Enligt A-K ska man äta rätt. Men det tyckte inte sandra. Utan att jag ska ta upp det med min läkare och så. Det tar ju ett tag innan det far bort men lika bra att ta upp det nästa gång jag ska dit. Så nu vet jag varför jag har fått det. För jag är inte alls stressad. Jag hatar att stressa så det kan inte vara det. Det är för att jag är väldigt orolig i kroppen. Vilket är sant. Aja, nog om det.

Min största älskare, min pojkvän Andreas klarade inte körkortet idag. Stackaren. Men jag ska nog få honom på bättre humör. Han kommer hit vid halv 5. Så nu ska jag ta och fixa mig. Sitter fortfarande i mjukisar och osminkad. Vill ju visa honom vilka fina kläder jag köpte igår. Så nu ska jag ta och duscha av mig och klä på mig.

I need some Johnny B.Goode!



/ Flisan.

Record.

Nu är klockan snart 24. Så jag uppdaterar om rekordet på antal besökare på min blogg. 24 besökare och 50 ggr har alla klickat in på min blogg. Härligt! Keep it comin'!

Ligger och pratar med min älskling nu. Han har teoriprov och uppkörning imorgon. Jag hoppas han klarar det nu! Så jag får en glad älskling hem till mig imorgon kväll. Om han nu inte klarar det vet jag nog vad som skulle få honom på bättre humör, höhö.

Ett litet roligt skämt som Anton drog i helgen.

Två kondomer gick på en fest. Vem hade mest roligast?

Svar: Den som blev fullast.


Höhöhöhöhöhöhöhö!

Back to OTH.

/ Flisan.


Yeah!

Ååååh herregud, idag har 22 personer besökt min blogg. Rekord igen! Igår var det 21 och idag 22. Och dagen är inte slut ännu, höhö. Bring it on!

Herregud vad töntig man kan vara ibland.

/ Flisan.

Is your head not right?

Idag så valde jag att fara på stan. Eller först ville jag vara med min man. Men det gick ju tydligen inte. Så jag for och var med Anna och LillPille. Och som Anna säger; stor shopparN. Jag har köpt massor. Två tröjor, ett par jeansleggings (aj löv thäm), ett diadem, två hårband och ett par örhängen. Jag är väldigt nöjd över mitt köp. Och som alla andra gör så brukar dom ju lägga upp bilder på vad man köpt. Men just nu orkar jag verkligen inte det. Jag är för lat för det. Jag kanske ids imorgon då jag väntar på att min man ska komma hem. Men bara kanske.

Nu tänkte jag ta och se klart tredje säsongen av OTH. Ska bara fixa dricka och ta på mig mjukisarna och sen kan jag slå igång!

/ Flisan.

Bitch.

Mitt huvud skriker.

And it's all for you.

Jag ångrade mig. Jag kommer visst uppdatera här under sportlovet. Så mycket jag kan iaf.

Jag har precis kommit hem. Har varit och raggat runt byn med Fiia, Sandra och Ida. För Fiia har nämligen fått körkort! Eller ja, det var ju några veckor sedan men ändå! Och kul har vi haft! Blev så glad när dom sa att dom var påväg att hämta mig! Och nu när jag loggade in här så såg jag att det blivit rekord på antal läsare på min blogg. Idag har 21 st besökt min blogg, yey! Det kanske inte är så mycket, men det är mycket för mig, hihi.

Helgen har varit bra för mig. I fredags for jag och Andreas till skoterdemonteringern med Henke. Henke missa infarten till skoterdemonteringen och skulle svänga vid nästa insväng. Han ryckte kryckan och vi for på en isfläck och gled in i plogkarmen. Haha, oj vad man skrattade åt honom. Vi fastnade också så vi var tvungen att stanna en bil som kunde hjälpa oss lös. Och vi kom lös tillslut. Men en bil passerade medans vi höll på att komma lös. Och det såg ju ganska roligt ut. Och i bilen sitter min klasskompis Amanda och råstirrar. Man skämdes faktiskt lite. Men roligt var det!

I lördags vaknade jag upp och kände att jag var öm i höften. Under dagen blev det värre och jag ringde pappa. Han sa att vi skulle fara in och kolla om det blev värre. Det har blivit lite värre men jag kan fortfarande gå men det gör ju ont. Har ingen aning om vad det kan vara. Pappa tror det är en inflamation. Men det kan inte vara möjligt för jag låg ju sängliggandes hela förra veckan. Ah, något gorm är det. Har ju alltid haft problem med min höft. Föddes ju utan höger höftskål. Men har inte fått problem föränns något år tillbaka. Det är konstigt det där. Aja.

Igår så låg vi bara och myste. Herregud vad jag älskar min man. Kan inte tänka mig att leva utan honom. Det skulle verkligen inte gå. Huvva. Saknar honom väldigt mycket just nu.

Idag har jag bara legat och sett på OTH.

Imorgon kanske jag ska till nordpolen (bodenbadet) eller så drar jag på stan med Anna och hennes man LillPille. xD

Aja, nu får det vara nog.

/ Flisan.


Jag älskar dig av hela mitt hjärta.


RSS 2.0