My mother used to say, let your soul shine.

Här har jag inte varit på ett tag. Och det är inte för att jag varit sjuk, för det har jag inte. Har blivit frisk för länge sen. Jag for på skolan i onsdags och efter det for jag till älsklingen. I igår efterskolan så gick jag till Anna med hon och Chrille. Vi satt i hennes säng och åt godis och Chrille spilde gammal chocklad (från en termos) på hans kläder och på Annas skrivbord så han stank spya, haha. Stackarn. Vi åt en god middag. Sedan for jag till skolan igen för lite genrep till föreställningen. Och själva föreställningen gick mycket bra. Gjorde en liten miss, men det märktes inte, hihi. Är ganska nöjd med mitt performance. Visst, kunde ha gjort det bättre, men är nöjd iaf. Alla mina söta flickor som satt i publiken jublade när Janina ropade upp mitt namn. "Och så har vi Felicia på trummor", "WOOOOOOOOOOOOOH!!!". Kan erkänna att man kände sig lite mallig, höhö. Sandras kommentar var söt, för hon var nämligen där! Tack för att du kom gumman, det betydde jätte mycket! "Man blev helt pirrig när man såg hur nervös du var, men sen när du räknade in så blev du så cool". Haha, sötrumpa där! Pappa vågade inte komma ifall han skulle spy ner hela publiken, men det förstår man ju.

Så, det är därför jag inte uppdaterat här. Har inte haft tillgång till en dator.

Idag är jag ledig föresten, sköönt. Och A-K är frisk. Pappa fick magsjuka i onsdags. Men han är också frisk. Härligt!

Igår så fyllde Ebba 17 år. Så ett stor grattis till henne i efterskott!
Idag fyller Jonas 17 och Jens 19. Så två stora grattis till dom också!
Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 3 & ½ år också. Så STORT grattis till oss!
Imorgon fyller jag år. Så grattis till mig i förskott!

Ikväll kommer älsklingen hit. Tror Sandra och hennes family kommer hit ikväll också och firar mig eftersom Sandra ska jobba imorgon och kan inte komma då. Får se hur det blir. Har ju ingen tårta ännu! Men det löser sig nog. Älsklingen är i stan just nu och köper en present till mig. Alltid i sista sekunden, men det gör ingen älskling, älskar dig ändå!

För att avsluta detta långa inlägg vill jag säga till alla mina älsklingar att dom var jätte jätte duktiga igår, är väldigt stolt över er! Ellen, du sjunge som aldrig förr, det var hur vackert som helst! Fernanda, du var superduktig, väldigt modigt att stå där först när du verkligen inte ville det. Jenny, duktig som vanligt! Marcus, det gör inget om du sa fel, tror bara alla tyckte det var roligt, man måste ju skratta också, annars blir det inte bra! Frida, hur cool som helst och jag gillar det! Janina, ja vad ska man säga, fantastiskt bra! Alla var fantastiska! Älskar er. Tack för allt stöttande. :)

/ En nöjd Felicia.

Kommentarer
Postat av: ellen

tack älskling <3 du är bäst!

2009-02-20 @ 18:56:37
URL: http://englundrapporterar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0