Why in hell did you bring me down?

Idag har jag varit hemma. Hade fortfarande ont i magen imorse. Jag gick ändå och la mig hyfsat tidigt igår. Somna 23 ungefär. Alarmet ringde 6. Jag sa till A-K att jag skulle vara hemma. Skickade ett sms till Andreas och sa att han kunde ta sovmorgon en halvtimme för att jag inte kommer stå vid bussen. Sen somnade jag om. Jag blev chockad då jag vaknade halv 12. Och jag var fortfarande trött! Tog mig ändå upp en halvtimme senare. Det som är positivt är att jag inte har spytt något. Det som är negativt är att jag fortfarande har ont i magen. A-K har fått magsjuka nu också. Får hoppas att alla är frisk på lördag då jag fyller år.

Just nu är jag inte så trött heller, fuck. Men ikväll så börjar House igen! Så jag ska ligga i sängen och titta på det innan jag går och lägger mig.

Skola imorgon. Ser inte fram imot det. Hatar onsdagar! Får hoppas att min idrottslärare är snäll imorgon och låter mig sluta tidigare. Klarar fan inte av när hon ser mig på som att jag är dum i huvudet. Är det något fel på mig eller vadå? Fattar inte.

För övrigt är allt som vanligt. Smärtsamt.

/F.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0