Blow me away.

Dagen började väldigt lugnt. Sovmorgon och en enda lektion idag. Jag och Anna gick på Mat&Prat och åt, mmm gottgott! Sedan for jag hem och började med matten. Satt i 2 timmar, är väldigt stolt över mig själv! Imorgon ska jag börja med repetitionsuppgifterna och sedan är jag klar, åh så skönt! Prov på onsdag, vill få det bortgjort. Prov i engelska på onsdag också, men det lär också gå bra. Dock så fick jag en väldig huvudvärk när jag satt och ränkade. Att sätta på mig glasögonen har inte hjälpt. Ska ta en alvedon när jag går ner, har ont i lilla magen också, blä. Denna vecka lär jag inte vara så trevlig, förvarnar bara.

Har inte fått någon mejl om min telefon ännu. Får jag inget mejl imorgon om att den skickas blir jag galen. Kommer slå sönder något, speciellt med dom här humörsvängningarna. Lär sluta med att jag sätter mig ner på golvet och gråter som ett litet barn.

Jag ser att min lilla kusin som är i Norge nu har hälsat på min blogg. Har ni det bra där borta? :D

Nåja, inget mer intressant för det här inlägget. Nu ska jag se Unga Mödrar, käka middag och sedan se OTH hela kvällen.

/ Fröken Felicia.


Kommentarer
Postat av: Anneli

Vad skönt att höra att du har hunnit ikapp med matten - en sak mindre att stressa över =) Jag är stolt över dig jag med ;)



Enjoy OTH.

2009-01-26 @ 20:04:01
URL: http://myinterpretation.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0