And it's all for you.

Jag ångrade mig. Jag kommer visst uppdatera här under sportlovet. Så mycket jag kan iaf.

Jag har precis kommit hem. Har varit och raggat runt byn med Fiia, Sandra och Ida. För Fiia har nämligen fått körkort! Eller ja, det var ju några veckor sedan men ändå! Och kul har vi haft! Blev så glad när dom sa att dom var påväg att hämta mig! Och nu när jag loggade in här så såg jag att det blivit rekord på antal läsare på min blogg. Idag har 21 st besökt min blogg, yey! Det kanske inte är så mycket, men det är mycket för mig, hihi.

Helgen har varit bra för mig. I fredags for jag och Andreas till skoterdemonteringern med Henke. Henke missa infarten till skoterdemonteringen och skulle svänga vid nästa insväng. Han ryckte kryckan och vi for på en isfläck och gled in i plogkarmen. Haha, oj vad man skrattade åt honom. Vi fastnade också så vi var tvungen att stanna en bil som kunde hjälpa oss lös. Och vi kom lös tillslut. Men en bil passerade medans vi höll på att komma lös. Och det såg ju ganska roligt ut. Och i bilen sitter min klasskompis Amanda och råstirrar. Man skämdes faktiskt lite. Men roligt var det!

I lördags vaknade jag upp och kände att jag var öm i höften. Under dagen blev det värre och jag ringde pappa. Han sa att vi skulle fara in och kolla om det blev värre. Det har blivit lite värre men jag kan fortfarande gå men det gör ju ont. Har ingen aning om vad det kan vara. Pappa tror det är en inflamation. Men det kan inte vara möjligt för jag låg ju sängliggandes hela förra veckan. Ah, något gorm är det. Har ju alltid haft problem med min höft. Föddes ju utan höger höftskål. Men har inte fått problem föränns något år tillbaka. Det är konstigt det där. Aja.

Igår så låg vi bara och myste. Herregud vad jag älskar min man. Kan inte tänka mig att leva utan honom. Det skulle verkligen inte gå. Huvva. Saknar honom väldigt mycket just nu.

Idag har jag bara legat och sett på OTH.

Imorgon kanske jag ska till nordpolen (bodenbadet) eller så drar jag på stan med Anna och hennes man LillPille. xD

Aja, nu får det vara nog.

/ Flisan.


Jag älskar dig av hela mitt hjärta.


Kommentarer
Postat av: Anna

stan lät juh faktiskt himla mkt roligare hyrtyty ;)

2009-03-03 @ 01:18:11
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: sandra

Vad bra att du blev glad att vi kom! Jag förstod att du skulle bli ddet <3 min lilla maräng

2009-03-03 @ 20:57:01
Postat av: sandra

Vad bra att du blev glad att vi kom! Jag förstod att du skulle bli ddet <3 min lilla maräng

2009-03-03 @ 20:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0