Jag har ont.

Det var himla kul att åka och ragga med min snuttis igår! Han var så duktig! Kan erkänna att jag var ganska nervös när jag satt mig i framsätet. Men sen släppte det. Han var ju så duktig!



Inatt har jag sovit förjävligt. Det hade varit värre om jag inte sovit med älsklingen. Alltid när jag är i min vecka så drömmer jag mardrömmar. Hatar det. Plus att jag har fått fara hem från skolan idag för att min mage har varit så uppsväld och fått flera smärtsamma attacker. Mådde så dåligt när ja vaknade ensammen i älsklingen säng (han for och hade sin första arbetsdag idag) att jag var tvungen att ta på mig hans jeans, hans tröja och spruta hans parfym på mig för att orka fara till skolan. Sitter i sängen nu, nyduschad med hans kläder på mig och dom luktar gudomligt. Han ska komma hit sen med bilen och hämta lägenhetsnykeln för att jag var tvungen att låsa innan jag for. Och så ska jag få mina kläder som jag inte kunde ta med mig till skolan. Hoppas han pussar på mig riktigt ordentligt så jag blir på lite bättre humör. Hoppas jag får komma och åka med också.... Om jag kan.

Var hos läkaren idag också. Nästa gång redan på onsdag.

Nu ska jag tyvärr börja plugga. Måste få klart samhällsen. Ska till Sandra imorgon så måste försöka göra klart det ikväll. Men om älsklingen kommer så kommer han gå före allt annat, pga hur jag mår just nu.

Ska få låna Twilight av Marlene i min klass imorgon så jag och Sandra kommer säkert sitta och se den på hennes maffiga tv med suround-ljud. Höhö.



/ Flisan.

Kommentarer
Postat av: Sandra

åhåhåhå, vi måste se den sen :D:D

2009-05-07 @ 15:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0