()#/(&=47e386#=/E¤(¤/&/¤R?%#E

Jag vaknade för en stund sedan. Och det här har redan hunnit bli en dålig dag. Så fort jag öppnade ögonen blev de det. Idag far älsklingen till gbg med ett par kompisar för att fara till metalltown, FUCK THEM! Ja, jag är förbannad. Och han kommer inte hem föränns på måndag natt, typ. En jävla vecka. Jag riktigt jävlar hatar när han ska fara långt bort! Jag klarar inte av de. Jag mår så fruktansvärt dåligt av de. "Jag lovar älskling, jag ska inte fara bort nå mer" BULLSHIT! Åh, jag är så jävla förbannad. Och jag har ont i magen, är dödstrött, JÄVLA ÄCKELDAG! Och ont gör det i hjärtat, som FAN. En stor jävla kniv som snurrar sakta, sakta i bröstet. )("&#(%#?"¤/"#/%"=()#&%)=?¤" "¤B"¤B)"¤&%&¤#C="#¤/"/%¤¤"&""¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan, så börjar man gråta också. Nu tänker inte jag sitta här nå mer. Hejdå.

Kommentarer
Postat av: Helena

http://www.youtube.com/watch?v=xvFktwlYb9k&feature=related

2010-06-15 @ 12:39:22
Postat av: Anonym

Undra om din pojkvän känner sig kontrollerad, det är nog väldigt kul för han att läsa sånt här. Ta dig samman och fundera lite över det!

2010-06-15 @ 14:05:48
Postat av: felicia - livet utan min mamma.

och vad fan bryr du dig om de för, du har inget med det här att göra och vet ingenting om oss.

2010-06-15 @ 16:19:46
URL: http://filiica.blogg.se/
Postat av: Anonym

man måste ju kunna vara utan varandra :)

2010-06-15 @ 18:46:43
Postat av: Anonym

wow.. lite väl beroende av din pojkvänn kanske? lite patetiskt med kvinnor som måste ha sina män för att vara sin egen person.

2010-06-15 @ 23:18:38
Postat av: felicia - livet utan min mamma.

hahaha, avundsjuk? lite patetiskt att inte våga stå för den man är. och hur orkar du slösa energi på mitt förhållande egentligen, det är först patetiskt.

2010-06-15 @ 23:41:04
URL: http://filiica.blogg.se/
Postat av: Helena

Jaha när blev detta ett forum för att tracka på felicia då, skaffa en egen blogg att blogga erat "problem" på. Man måste kunna stå för vem man är när man skriver en negativ kommentar på ett inlägg och hur vore det med att skriva det mer ödmjukt, kanske läsa bloggen och sen säga vad man tycker och våga stå med namnet. Trist med människor som inte vågar fast de har en stark åsikt. Rätt Felicia, avundsjuka, misunnsamhet och dessutom så verkar de helt osäkra i sig själva som personer. Väx upp och ta lärdom av era egna erfarenheter så kanske, bara kanske ni en dag kan förstå att det är inte bara å häva ur sig rakt ut vad man känner för ett inlägg. Man måste också skaffa sig förståelse och insikt i att vi inte vet allt och inte kan heller förstå allt, men ta reda på det, så blir det nog bra sen. Go fellan, du är bäst!!

2010-06-16 @ 10:06:25
Postat av: Ida

Hej. jag läser din blogg väldigt ofta, oftast en gång per dag. Din blogg är kanon !! och jag förstår exakt hur du tänker när de gäller din pojkvän , jag brukar känna lika dant.. även fast man vet att inget händer, så äre alltid en oro..

Ha en bra sommar :)

2010-06-16 @ 14:59:27
URL: http://idabjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0