Hon är borta.

"Hördö, Sessan finns inte mer" var de jag fick höra när jag kom hem. Idag kom farfar till oss för att ta med Sessan ut på en skogspromenad. Mer vill jag inte skriva. Vill inte änns tänka på de.

Jag fick inte säga hejdå. Jag fick inte krama om henne och be henne pussa mig som hon alltid gör. Jag fick inte klia henne i svanken en sista gång. Jag kommer inte änns ihåg det sista jag gjorde med henne. För jag var absolut inte beredd på att hon skulle försvinna utan att jag fick veta före. Men nu är hon borta, verkligen borta. Och huset känns så fruktansvärt tomt utan henne. Inga ljud av tassar som går. Inga gnällningar vid dörren när hon vill gå ut. Och framför allt, att inte kunna möta den där underbart hjärtskärande blicken hon ger en när man kommer hem som säger "hej, jag har saknat dig, jag är så glad att du är hemma igen".

Visst, om mindre än två veckor kommer det vara nya tassar man hör mot golvet, nya gnällningar och en ny blick. Men jag har växt upp med Sessan. Hon har varit i våran familj i tretton år. När det inte finns något positivt med att vara hemma så vet jag att jag alltid har kunnat gå till henne och goosat. Hon var min snutt, min lilla gumma, min bäbis. Jag kommer sakna henne så fruktansvärt mycket.

För de som sett Marley and Me, så är det för mig just nu. Just nu har jag en tung sten i bröstet som jag inte vet vad jag ska göra åt. Sessan kommer alltid att finnas i mina tankar, hon kommer alltid att vara min favorit. Min snutt.







Kommentarer
Postat av: Veronica

blev helt tårögd:( var hon sjuk?

2010-05-19 @ 21:43:37
URL: http://veronicajohanssson.blogg.se/
Postat av: Anna

Vännen, älskade sötnos, det löser sej ! Hör av dej, glöm inte det, om du är ledsen <333

2010-05-19 @ 22:13:44
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Veronica

sv: jaha :( usch va sorgligt!

2010-05-19 @ 22:33:43
URL: http://veronicajohanssson.blogg.se/
Postat av: E L L I E

Så söt hon var.. jag förstår precis hur det är att förlora sitt husdjur. I mitt fall var det en katt vi hade i 9 år, men det gör ändå ont:(

Ha det jättebra iallafall.

Kram

2010-05-19 @ 23:49:39
URL: http://ellinoridamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0