Jag är en bokmal.

Just nu har jag hur många böcker som helst på tur. Så varför inte ge lite boktips plus visa vilka böcker jag läser och tänker läsa.

Detta läser jag nu:
Hope av Lesley Pearse.
Handlar om en flicka som heter Hope som bor i 1800-talets England. Man får följa henne från födseln och tills hon blir vuxen. En fruktansvärt spännande roman. Hope är nämligen ett bevis på hennes moders äktenskapsbrott.
Denna läser jag på svenska.



Kyrkdjävulen av Mikael Niemi.
Den här boken rekommenderar jag verkligen inte. M.Niemies böcker är verkligen inte min smak. De är för konstiga. Denna bok måste jag läsa i svenskan för att han ska komma på författarbesök på min skola. Men jag tänker inte öppna denna bok igen. Så man kan väll inte precis säga att jag läser den för tillfället.



Dessa böcker ska jag läsa:

All together dead av Charlaine Harris.
Som sagt så följer jag TrueBlood serien på bok också. Ruskigt bra böcker måste jag säga. Denna ska jag börja läsa när vi ska läsa en roman i engelskan, om någon vecka. Läser denna serie på engelska då och har läst från första boken och det här är sjunde boken i serien. Läs, läs, läs!



Fallen ängel av Becca Fitzpatrick.
Denna bok har jag fått som förslag av min vän Marléne. Enligt henne är det en otroligt spännande och passionerad roman om en mystisk kille och en vanlig tjej. Den verkar vara väldigt bra, så läs den vettja. Har inte bestämt om jag ska läsa den på svenska eller engelska än. Återstår att se.



Julie av Anne Karin Elstad.
Denna bok är i fyra delar. Men vi råkar ha specialutgåvan hemma med alla fyra i en bok. Jag har aldrig sett en tjockare bok i hela mitt liv. Den är på ca 1400 sidor. Men enligt min lådsasmamma och hennes syster ska den vara ruskigt bra, så varför inte? (Hittade tyvärr ingen bättre bild på boken. Den största boken med den minsta och sämsta bilden, haha.)



Främlingen av Diana Gabaldon.
Denna bok lånade pappa åt mig igår, snäll han är. Omslaget kanske inte är så rolig. Men om man läser bakom boken verkade den vara väldigt spännande. Kärlek, passion och konsekvenser. Riktigt min smak!



Zebraflickan av Sofia Åkerman.
En självbiografi. Min smak därmed. Handlar om Sofia, en väldigt nedstämd person och hennes kamp om att må bra.



Herregud, hur ska jag hinna med allt det här? Men jag fixar det nog. Jag som älskar att läsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0