Är de jul?

Jag har knappt någon julstämning alls, och de gör mig deprimerad. December månad har inte varit sig lik iår, för att jag inte gott i skola som alla andra år. Jag har inte sett på någon lucia, jag har inte pyntat granen, jag har inte fått jullov, jag har inte känt en längtan efter den 24:e, jag har inte, jag har inte, jag har inte.... Imorgon ska vi iaf få pynta granen här hos moster och julklapparna börjar synas under den. Jag längtar bara till nästa år då jag har ett eget ställe att fixa för jul. Då tror jag att jag kan komma tillbaka till min vanliga längtan och min vanliga julstämning. Jag hoppas.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Sen har det ju inte kommit nån snö heller. Enda gången jag har någon slags julstämning är när jag är hemma och ser alla julgardiner och adventsljus. Snön kommer säkert i jan-feb och då har vi säkert kvar snön till slutet av april. God Jul:)

2011-12-22 @ 21:40:13
URL: http://hannabus.blogg.se/
Postat av: Marléne

Jag håller fullständigt med dig! de är just de här med skolan speciellt... att man inte pluggat in i de sista och sen får pusta ut och känna att man VERKLIGEN är ledig:P puss på dig gumman!<3

2011-12-23 @ 18:29:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0