En hel novell.

Haha roligt att se de blev mer besökande här när jag väl uppdaterade efter två veckor, och då menar jag att mina gamla kom tillbaka. Såg att det hade varit glest med besök här, men det förstår jag!

Tidigare idag fick jag äntligen komma hem till mig och träffa min snuttis Loka. Hon blev så glad så! Jag filmade allt. Ska lägga upp det här senare ikväll så ni får se hur underbar hund jag har! :D Just nu ligger hon bredvid mig i soffan och lägger tassen på min arm för att hon vill bli kliad, sötskiten! Hon gör ALLTID de. En liten Tassoman!

Ja, som sagt var Grekland underbart! Det är så svårt att berätta om allt vi gjort på två veckor, när det hände då. Är inte bra på att återberätta simpel fakta om vad som hänt. Men vi hade det väldigt mysigt första veckan. Låg på stranden någon dag, låg vid polen. Solade och såg oss omkring. Drack goda drinkar, viner och ölsorter. Åt fruktansvärt god mat. Andra veckan så kom min familj ner med famor&farfar då vi hyrt en segelbål att vara på. Första dagen var ett helvete. Då jag och Andreas skulle ta oss 4 mil med två bussfärder och en taxifärd till där båten låg. Ägaren var på båten och skulle visa oss lite saker hur den fungerade, då min familj och co skulle komma senare på kvällen. Första bussen kom inte. Jag ringde taxi och i all stress så kom det tillslut en buss som vi steg på. Sen frågar A om chaffören tog min väska. Vilket jag inte hade något minne av då jag var i telefon och stressad då jag steg på. Så i en halvtimme satt jag och grät på bussen och ville bara av för att se om min väska var där. När vi väl steg av så var den det, tack gode Gud. Då hade vi ju missat andra bussen så vi var tvungen ta taxi resten av vägen och kom lite sent till båten. Men det gick väll. Men det var en utav de värsta dagarna i mitt liv, fyfarao.
Väl på båten for vi till olika öar och stränder och badade, snorklade och letade snäckor. De två sista dagarna la vi till i Nidri där jag och A spenderade första veckan. Vi fick visa vårat hotell och gå och äta på den restaurangen vi tyckte bäst om, de tyckte även dem. Världens GODASTE pizzor! Och världens gulligaste servitör. Så till Nidri ska jag och A fara en till gång nån gång i livet. Kanske om något år, och då blir det säkert att ta med A's pappa och bror. Aja, hemresan gick bra också, även om stackars A är väldigt flygrädd, men han hade ju mig.

Bilderna är hos A, för att vi använde hans kamera. Sen kommer mer bilder då pappa kommer hem. Och nu ska jag sluta skriva, för nu blev det för mycket!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen hem snutt!<3 hoppas man får se skymten av dig nu när du kommit tillbaka<3 puss!

2011-09-06 @ 21:04:15
Postat av: Marléne

2011-09-06 @ 21:04:47
Postat av: Janina

Sv: Jag är inte avis....okey..lite då!!(a) Jag vet inte, kanske gå på bio och bara chilla billa, typ enda helgen jag är ledig denna månad!:D duuuurå? <3

2011-09-06 @ 22:03:29
URL: http://dennajanina.blogg.se/
Postat av: Anna

Tjenare gumman ! Absolut inte, fy fan som jag skrev lokalvårdare ska ha cred! Åh, justaja du har precis kommit hem från Grekland, hur var det ? Är du någe brun ! Jag saknar er så mycket ! Puss!

2011-09-06 @ 23:49:51
URL: http://annaallard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0